• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony browar

Ja mam swoje ulubione ale właściwie to pije wszystko co mam pod ręką!! (albo na co mnie stać)
Odpowiedz

MOLLY napisał(a):MOCNE DĘBOWE,HEINEKEN, PILSNER..mryyyy

Heineken od swieta, bo cos drogi jest Smile a Pilsner w Czechach Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Warka Strong oraz Tatra mocna
Odpowiedz

Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne Laughing
A ogólnie to wymiata : Dog in the fog oraz Złoty Bażant Big Grin
Odpowiedz

Karpackie mocne
CP/DP
Odpowiedz

Choronzon napisał(a):Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne Laughing

A piłeś kultowy śląski browar SUPER PIWOSZ 1.35 Zł/butelka(!)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Choronzon napisał(a):Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne Laughing

A piłeś kultowy śląski browar SUPER PIWOSZ 1.35 Zł/butelka(!)
ale drogo Angry w "championach" są "DONERY" w promocji 0.99zł za puszkę 0.5l Laughing
Odpowiedz

No ale SP jest w BUTELCE, poza tym to najprawdziwszy KVLT, bo wbrew pozorom to jest całkiem smaczne, że nie wspomne już o tym, że to jeden z niewielu browarów, który jest produkowany wg. starych receptur... nawet Leszek Miller jak był w Zabrzu to go skosztował i stwierdził że dobry Angry

No i ta NIEPOWTARZALNA ETYKIETA...EH Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Najlepszy Lech i Tyskie.
Zywiec syf.
Kto pje warke strong ten ciota i pedal, bo to babskie piwo.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Odpierdzieliło Ci?! Żywiec wymiata Mad Lech i Tyskie to przynim mocz, nie inaczej :!: natomiast co do Warki to pełna zgoda Tongue tyle że zauważ że kobiety też piją pivo Laughing
Odpowiedz

to piwo jest lepsze....a nie bo to...a ja ci zajebie bo tamto jest the best!

rzecz gustu i tyle Rolleyes
Odpowiedz

LCF napisał(a):Najlepszy Lech i Tyskie.
Zywiec syf.
Kto pje warke strong ten ciota i pedal, bo to babskie piwo.
Z tym żywcem to się w 100% zgodzę, rozwodnione szczyle <bałta>

Ale Warka Strąg Angry na kaca najlepsza: smaku nie czuć (zaleta), a działa (kolejna zaleta)
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

Nie kryje ze dawniej bardzo lubilem Zywca. Ale pewnego dnia stwierdizlem ze stal sie bardzo rozwodniony i chujowy w smaku, a jedzie w zasadzie tylko na marce. Dlatego tez przestalem pic te siki. Jak ktos pije rzadko to pewnie nawet nie poczul roznicy.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!
Odpowiedz

Abadon napisał(a):A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!

hehehehhe Big Grin to tak jak VIP czy innyHammer Smile a co do tego Żywca - być może, ale z drugiej strony, u nas(Śląsk) w każej knajpie jest lane Tyskie, tyskie, tyskie, czasem jeszcze tyskie, no i Lech Laughing więc po prostu mam już ich serdecznie dosyć
Odpowiedz