04-09-2005, 09:36 PM
Ja mam swoje ulubione ale właściwie to pije wszystko co mam pod ręką!! (albo na co mnie stać)
MOLLY napisał(a):MOCNE DĘBOWE,HEINEKEN, PILSNER..mryyyy
Choronzon napisał(a):Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):ale drogoChoronzon napisał(a):Ulubiony browar , biorąc pod uwage wzgledy ekonomiczne : Bercik , Bizon , Karlik , Karpackie Super mocne
A piłeś kultowy śląski browar SUPER PIWOSZ 1.35 Zł/butelka(!)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
LCF napisał(a):Najlepszy Lech i Tyskie.Z tym żywcem to się w 100% zgodzę, rozwodnione szczyle <bałta>
Zywiec syf.
Kto pje warke strong ten ciota i pedal, bo to babskie piwo.
Abadon napisał(a):A pil ktoś Mega Vata?? 10% piwo mocniejsze od Ciebie -tak wygląda napis na puszce!!
Smakuje jak zapijana piwem wóda!! - Zajebiste!!!
Wypiłem 3 i byłem potarzany!!