• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubione gry cRPG

hehehe icewind jedynka jest trudna gra, zanim zaczniesz w nia grac przejdz baldursa albo cos innego, ja sam ledwo dawalem rade na hardzie, czasem musialem zmniejszyc trudnosc.
up the irons!!!
Odpowiedz

Moim zdaniem Baldur's Gate jest trudniejszy niz IWD ...

P.S - Prwadopodobnie wychodzi BG III Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

#Darkness# napisał(a):Icewind dale 1 fajna ale dla mnie to za mądre przeszłam tylko prolog dalej nie miałam do tego nerwów...jakieś głupie gobliny wytłukły mi całą druzynę i jakoś tak się zniecheciłam Crying or Very Sad

ja sie zdenerwowałem bardzo jak mi drużynę wytłukły olbrzymi czy inne ettiny, mniejsza o to, zdenerwowałem sie, odinstalowałem grę, sejwów nigdzie nie schowałem, a byłem prawie na końcu gry.... cholera :? żałowałem potem....

osz, "za mądre" o matko. proste jak bułka z masłem, po prostu się za szybko zniecheciłaś Confusedhock:
Odpowiedz

Ja się wkurzyłem jak nie utknąłem i nie wiedziałem co teraz robić, i zrobiłem dokładnie to samo co pan wyżej Big Grin. A ulubione gry cRPG : Diablo II, Might & Magic 7 i 8, Fallout Tactics (jeżeli zlaiczyć to do RPG), Final Fantasy (to zalicza się do jRPG ale tesh chyba mozna tutaj wymienić)
Come on god, answer me: Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is justice, where is punishment? Or have you already answered, have you already said to the world: Here is justice, here is punishment - here, in me...
Odpowiedz

Moje ulubione gry cRPG to Fallout1,2 Diablo2 Icewind Dale1 Heroes 3
co mnie nie zabije uczyni mnie potężniejszym.
Odpowiedz

goris napisał(a):Moje ulubione gry cRPG to Fallout1,2 Diablo2 Icewind Dale1 Heroes 3
Fallout 2 hm..... jeśli się nie mylę, a napewno się nie mylę, bo na Falloucie się znam jak nikt Surprised to Twój nick to imię inteligentnego DeathClaw'a z Fallout 2. ach, Fallout 1 & 2 mniam... Big Grin
Odpowiedz

KOTOR jest ekstra i tyle ale wogóle ja lubie wszystkie rpg i crpg no prawie wszystkie ale cóż choć czasem dla relaksu lubię do czegoś postrzelać Big Grin
Hip-hopowcom mówimy nie!!!
Odpowiedz

O tak, KOTOR jest naprawdę fajny, a druga część, którą dane mi było skończyć jakiś tydzień temu również jest bardzo zacna. A poza tym to nie będę oryginalny: Baldur's Gate, Fallout, Gothic (w każdym przypadku mam na myśli całość, wszytskie części jakie się ukazały), no i Torment nade wszytsko.

No i w ogóle to ja kocham cRPGi.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Ja osobiscie zakochalem sie w gothicu. Juz trzy razy przeszedlem, a dzis brat ma mi skombinowac od kumpla Gothic 2. Chyba sie zesikam ze szczescia D . Fallout tez jest spoko i zaciekawil mnie rozwoj fabuly Baldur`s Gate 1. A za to jak zainstalowalem wielki hit - Dungeon Siege posiedzialem ok. 4 dni (23h gry) a potem kumpel mi powiedzial ze w polowie jestem to sie wkurzylem i usunale. Gra po jakims czasie robi sie potwornie nudna...
Odpowiedz

Divinie Divinity też bardzo fajne Smile Piękna muzyka. I w jakiś sposób poczułam jedność z Divine One Laughing
Bardzo fajnie się grało. Ładna grafika, wciągająca, choć może trochę mało oryginalna fabuła. No i jeszcze raz Muzyka!

W Beyond Divinity już nie grałam, za słaby komp. Gothica też bym chętnie zobaczyła, podobnie jak NWN, albo Świątynię Pierwotnego Zła. Ehh
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Baldurs gate 2, Planescape i pozamiatane.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Torment, Arcanum, Baldurs.
Odpowiedz

jak widać Torment rządzi Wink
kto idzie się napić do Baru Pod Gorejącym Człekiem? Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):jak widać Torment rządzi Wink
kto idzie się napić do Baru Pod Gorejącym Człekiem? Big Grin
Nieeee... przejdzmy sie do tej drugiej, gdzie mają takie kosciste zombie kelnerki.. mrrrau... Confusedhock:
Odpowiedz

Łoj, ale się kiedyś w to zarzynało. Całymi dniami i nocami. Fallouty, nie Fallouty i inne Baldury... a teraz wydają jakieś trójwymiarowe gówno, które w ogógóle nie ma klimatu poprzednich, dwyuwymiarowych produkcji. Noce zarywałem przy "Planescape : Torment" , Falloutach, Icewind Dale'ach, Wrotach Baldura i "Arcanum..." . Piękne czasy. I te sesje w "Myth : The Fallen Lords" w podstawówce , o 6 rano, bo na 8 do szkoły....
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości