- Liczba postów:
- 276
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
hehehe icewind jedynka jest trudna gra, zanim zaczniesz w nia grac przejdz baldursa albo cos innego, ja sam ledwo dawalem rade na hardzie, czasem musialem zmniejszyc trudnosc.
up the irons!!!
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 41
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Ja się wkurzyłem jak nie utknąłem i nie wiedziałem co teraz robić, i zrobiłem dokładnie to samo co pan wyżej

. A ulubione gry cRPG : Diablo II, Might & Magic 7 i 8, Fallout Tactics (jeżeli zlaiczyć to do RPG), Final Fantasy (to zalicza się do jRPG ale tesh chyba mozna tutaj wymienić)
Come on god, answer me: Why are the innocent dead and the guilty alive? Where is justice, where is punishment? Or have you already answered, have you already said to the world: Here is justice, here is punishment - here, in me...
- Liczba postów:
- 10
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Moje ulubione gry cRPG to Fallout1,2 Diablo2 Icewind Dale1 Heroes 3
co mnie nie zabije uczyni mnie potężniejszym.
- Liczba postów:
- 36
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
KOTOR jest ekstra i tyle ale wogóle ja lubie wszystkie rpg i crpg no prawie wszystkie ale cóż choć czasem dla relaksu lubię do czegoś postrzelać
Hip-hopowcom mówimy nie!!!
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
O tak, KOTOR jest naprawdę fajny, a druga część, którą dane mi było skończyć jakiś tydzień temu również jest bardzo zacna. A poza tym to nie będę oryginalny: Baldur's Gate, Fallout, Gothic (w każdym przypadku mam na myśli całość, wszytskie części jakie się ukazały), no i Torment nade wszytsko.
No i w ogóle to ja kocham cRPGi.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 27
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja osobiscie zakochalem sie w gothicu. Juz trzy razy przeszedlem, a dzis brat ma mi skombinowac od kumpla Gothic 2. Chyba sie zesikam ze szczescia D . Fallout tez jest spoko i zaciekawil mnie rozwoj fabuly Baldur`s Gate 1. A za to jak zainstalowalem wielki hit - Dungeon Siege posiedzialem ok. 4 dni (23h gry) a potem kumpel mi powiedzial ze w polowie jestem to sie wkurzylem i usunale. Gra po jakims czasie robi sie potwornie nudna...
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Baldurs gate 2, Planescape i pozamiatane.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Torment, Arcanum, Baldurs.
- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Łoj, ale się kiedyś w to zarzynało. Całymi dniami i nocami. Fallouty, nie Fallouty i inne Baldury... a teraz wydają jakieś trójwymiarowe gówno, które w ogógóle nie ma klimatu poprzednich, dwyuwymiarowych produkcji. Noce zarywałem przy "Planescape : Torment" , Falloutach, Icewind Dale'ach, Wrotach Baldura i "Arcanum..." . Piękne czasy. I te sesje w "Myth : The Fallen Lords" w podstawówce , o 6 rano, bo na 8 do szkoły....
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch