08-16-2005, 07:45 PM
Ulubiona komedia??...hmmmm chyba Ace Ventura..Padaka ze śmiechu

chamy są wśród nas
gardzę wami i się śmieje z was

rootfl napisał(a):Ace moze być ale ja preferuje
Wyscig Szczurów i American Pie![]()
franek napisał(a):Gang Olsena - te kilkanaście części mnie rozwala, mówcie co chcecie, ale Egon to był gość, "i miał plan"
metallgirl napisał(a):Mis
Glupi i glupszy 2(???),znaczy jak on tam sie poznali.glupi,ale smiszny
komedie z careyem
![]()
komedie z Atkonsonem
![]()
Wayne's world
ten film mnie powala...dawno go nie widzialam...jeszcze wiadomo mi,ze jest Wayne's world 2
![]()
![]()
Straszny filmy (wszystkie czesci)
Shrek(komedia??),znudzil sie co prawda...ale nadal niektore teksty powalaja
![]()
Gang Olsena
,ktos mnie kiedys spytal,czy wszyscy dunczycy sa acy jak Egon
??
Blues Brother
Czy leci z nami pilot??
Seksmisja,ostatnio to ogladalam...niezle sie usmialam
![]()
E=mc2
Superprodukcja
I taki jeden film polski o takich ,co handlowali winem w jakies firmie we Wroclawiu...wylecial mi z glowy tutul...
Piraci z karaibow,wiem,ze moze i nie komedia,ale zachowanie kapitana sparrowa,powala
![]()
Be Cool
![]()
![]()
White Chicks
wiecej jak na razie nie pamietam,jak sobie przypomne,to dopisze
uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujeszczy to mial byc komplement??wbilo mnie w siedzenie!
metallgirl napisał(a):uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujeszczy to mial byc komplement??wbilo mnie w siedzenie!
![]()
temet dotyczy komedi...jekbym ci wymianila reszte,to bys dopiero co sie wgniotl/wgniotla w fotel![]()
A ,zeby OT nie robic
to jeszcze dopisze,ze lubie
Chlopaki nie placza
Me,myself and Irene..czy jakos tak
uzi napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicielimetallgirl napisał(a):uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujeszczy to mial byc komplement??wbilo mnie w siedzenie!
![]()
temet dotyczy komedi...jekbym ci wymianila reszte,to bys dopiero co sie wgniotl/wgniotla w fotel![]()
A ,zeby OT nie robic
to jeszcze dopisze,ze lubie
Chlopaki nie placza
Me,myself and Irene..czy jakos tak
to miala byc ironia
dawaj dalej - posmieje sie jeszcze
i rozwieje Twoje watpliwosci - wgniotla
metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ja kiedyś oglądąłam jakąś komedię, której nazwy nie pomnę. Dotyczył ów film amerykańskich policjantów, wyśmiewał ich przedstawiając w krzywym zwierciadle i bardzo zabawnie uwypuklając ich wady. Ktoś wie, jak się zwał?
uzi napisał(a):Komedie maja byc smieszne,a nawet i glupie...byle,zeby miec frajde i sie posmiac...metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli
nie wypociny a komentarze i nie staram sie byc smieszna czy zabawna - po prostu Twoj spis uznalam za mega LOLa
bo jak dla mnie wiekszosc z wymienionych przez Ciebie pozycji nie tyle jest smieszna co zenujaca
ale jak ktos lubi glupote i przedstawia taki poziom inteligencji, ze tak prostacki dowcip go bawi...
![]()
do Ciebie nie mam nicale co do kina jakie preferujesz... brak mi slow
metallgirl napisał(a):uzi napisał(a):Komedie maja byc smieszne,a nawet i glupie...byle,zeby miec frajde i sie posmiac...metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli
nie wypociny a komentarze i nie staram sie byc smieszna czy zabawna - po prostu Twoj spis uznalam za mega LOLa
bo jak dla mnie wiekszosc z wymienionych przez Ciebie pozycji nie tyle jest smieszna co zenujaca
ale jak ktos lubi glupote i przedstawia taki poziom inteligencji, ze tak prostacki dowcip go bawi...
![]()
do Ciebie nie mam nicale co do kina jakie preferujesz... brak mi slow
no ciakawa jestem jakie ty kino preferujesz![]()