• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiona komedia ?

Ulubiona komedia??...hmmmm chyba Ace Ventura..Padaka ze śmiechu Big Grin Big Grin
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Ace moze być ale ja preferuje
Wyscig Szczurów i American Pie Laughing
No i szczyt płycizny RRRrrr! Angry
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

rootfl napisał(a):Ace moze być ale ja preferuje
Wyscig Szczurów i American Pie Laughing
Angry

Wyścig Szczurów i Amercian Pie też są zajefajnymi komediami. Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

franek napisał(a):Gang Olsena - te kilkanaście części mnie rozwala, mówcie co chcecie, ale Egon to był gość, "i miał plan" Wink

...tak, pamiętam z dzieciństwa Tongue
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Arrow Mis
Arrow Glupi i glupszy 2(???),znaczy jak on tam sie poznali.glupi,ale smiszny
Arrow komedie z careyem Big Grin
Arrow komedie z Atkonsonem Surprised
Arrow Wayne's world Angry ten film mnie powala...dawno go nie widzialam...jeszcze wiadomo mi,ze jest Wayne's world 2 Tongue Wink
Arrow Straszny filmy (wszystkie czesci)
Arrow Shrek(komedia??),znudzil sie co prawda...ale nadal niektore teksty powalaja Big Grin
Arrow Gang Olsena Wink ,ktos mnie kiedys spytal,czy wszyscy dunczycy sa acy jak Egon Big Grin ??
Arrow Blues Brother
Arrow Czy leci z nami pilot??
Arrow Seksmisja,ostatnio to ogladalam...niezle sie usmialam Wink
Arrow E=mc2
Arrow Superprodukcja
Arrow I taki jeden film polski o takich ,co handlowali winem w jakies firmie we Wroclawiu...wylecial mi z glowy tutul...
Arrow Piraci z karaibow,wiem,ze moze i nie komedia,ale zachowanie kapitana sparrowa,powala Big Grin
Arrow Be Cool Surprised Wink
Arrow White Chicks
wiecej jak na razie nie pamietam,jak sobie przypomne,to dopisze Smile
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Arrow Mis
Arrow Glupi i glupszy 2(???),znaczy jak on tam sie poznali.glupi,ale smiszny
Arrow komedie z careyem Big Grin
Arrow komedie z Atkonsonem Surprised
Arrow Wayne's world Angry ten film mnie powala...dawno go nie widzialam...jeszcze wiadomo mi,ze jest Wayne's world 2 Tongue Wink
Arrow Straszny filmy (wszystkie czesci)
Arrow Shrek(komedia??),znudzil sie co prawda...ale nadal niektore teksty powalaja Big Grin
Arrow Gang Olsena Wink ,ktos mnie kiedys spytal,czy wszyscy dunczycy sa acy jak Egon Big Grin ??
Arrow Blues Brother
Arrow Czy leci z nami pilot??
Arrow Seksmisja,ostatnio to ogladalam...niezle sie usmialam Wink
Arrow E=mc2
Arrow Superprodukcja
Arrow I taki jeden film polski o takich ,co handlowali winem w jakies firmie we Wroclawiu...wylecial mi z glowy tutul...
Arrow Piraci z karaibow,wiem,ze moze i nie komedia,ale zachowanie kapitana sparrowa,powala Big Grin
Arrow Be Cool Surprised Wink
Arrow White Chicks
wiecej jak na razie nie pamietam,jak sobie przypomne,to dopisze Smile

widac bardzo ambitne kino preferujesz Laughing wbilo mnie w siedzenie!
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
Odpowiedz

uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujesz Laughing wbilo mnie w siedzenie!
czy to mial byc komplement?? Laughing
temet dotyczy komedi...jekbym ci wymianila reszte,to bys dopiero co sie wgniotl/wgniotla w fotel Laughing
A ,zeby OT nie robic
to jeszcze dopisze,ze lubie
Arrow Chlopaki nie placza
Arrow Me,myself and Irene..czy jakos tak Big Grin
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
uzi napisał(a):widac bardzo ambitne kino preferujesz Laughing wbilo mnie w siedzenie!
temet dotyczy komedi...jekbym ci wymianila reszte,to bys dopiero co sie wgniotl/wgniotla w fotel Laughing
A ,zeby OT nie robic

to miala byc ironia Wink
dawaj dalej - posmieje sie jeszcze Tongue

i rozwieje Twoje watpliwosci - wgniotla Wink
Odpowiedz

Ostatnio oglądałam "But Manitou".Dawno nie widziałam tak zabawnego filmu.
Laughing
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

uzi napisał(a):
metallgirl napisał(a):
A ,zeby OT nie robic

to miala byc ironia Wink
dawaj dalej - posmieje sie jeszcze Tongue

i rozwieje Twoje watpliwosci - wgniotla Wink
Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli Laughing
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli Laughing

Wink nie wypociny a komentarze i nie staram sie byc smieszna czy zabawna - po prostu Twoj spis uznalam za mega LOLaSmile bo jak dla mnie wiekszosc z wymienionych przez Ciebie pozycji nie tyle jest smieszna co zenujacaSmile ale jak ktos lubi glupote i przedstawia taki poziom inteligencji, ze tak prostacki dowcip go bawi...Wink
do Ciebie nie mam nicWink ale co do kina jakie preferujesz... brak mi slow Smile
Odpowiedz

Ja kiedyś oglądąłam jakąś komedię, której nazwy nie pomnę. Dotyczył ów film amerykańskich policjantów, wyśmiewał ich przedstawiając w krzywym zwierciadle i bardzo zabawnie uwypuklając ich wady. Ktoś wie, jak się zwał?
A i jeszcze wrzucę 'Kung Pow: Enter The Fist' - ten film mnie rozwalił na kawałeczki Wink
Odpowiedz

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ja kiedyś oglądąłam jakąś komedię, której nazwy nie pomnę. Dotyczył ów film amerykańskich policjantów, wyśmiewał ich przedstawiając w krzywym zwierciadle i bardzo zabawnie uwypuklając ich wady. Ktoś wie, jak się zwał?

Moze któraś część 'Akademii Policyjnej'? Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

uzi napisał(a):
metallgirl napisał(a):Mnie tez wgniataja w fotel twoje wypociny...jesli to co piszesz ma byc smieszne...czy myslisz(jesli w ogole myslisz) ,ze twoje wypowiedzi wezme na powaznie...to sie mylisz...dobra juz mnie meczy odpisywanie na listy cichych wielbicieli Laughing

Wink nie wypociny a komentarze i nie staram sie byc smieszna czy zabawna - po prostu Twoj spis uznalam za mega LOLaSmile bo jak dla mnie wiekszosc z wymienionych przez Ciebie pozycji nie tyle jest smieszna co zenujacaSmile ale jak ktos lubi glupote i przedstawia taki poziom inteligencji, ze tak prostacki dowcip go bawi...Wink
do Ciebie nie mam nicWink ale co do kina jakie preferujesz... brak mi slow Smile
Komedie maja byc smieszne,a nawet i glupie...byle,zeby miec frajde i sie posmiac...
no ciakawa jestem jakie ty kino preferujesz Tongue Laughing
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):
uzi napisał(a):

Komedie maja byc smieszne,a nawet i glupie...byle,zeby miec frajde i sie posmiac...
no ciakawa jestem jakie ty kino preferujesz Tongue Laughing

...są różne gusta, dlatego wasza kłótnia nie ma zbytniego sensu Wink
Ja do tej pory brechtam się jak oglądam chociażby "Dzień świra", "Obywatela piszczyka", czy też "Sekspisję|... Laughing
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz