• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

U2

Niby bardzo dobry, znaczący zespół, ale jakoś nigdy do mnie nie trafiali. Nie mam tzw. "drygu" do muzyki U2. Moja wiedza na temat ich muzyki kończy się na "Vertigo".
Odpowiedz

Lubie u2<he>.....Fajny był koncert(widziałem na necie)U2& Green Day....SUPER..dali czadu.. Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes
Odpowiedz

A skoro jesteśmy przy temacie "Greenday a U2" to powiem, że utwór, który Greenday wykonuje razem z U2, bodajże "The Saints Are Coming", kompletnie mi się nie podoba... Jedyne co przychodzi mi do głowy słysząc ten numer, to słowo komercja...
Odpowiedz

jako wierna fanka U2, a lubię ich od długiego już czasu, mogę jedynie przyznać, że gdyby nie to, że oni w tym "The Saints Are Coming" brali udział, to bym nawet nie zwróciła na to nigdy uwagi. bo grindejów nie lubię jakoś.
ogólnie z repertuaru "czystego" U2 najbardziej podobają mi się utwory takie, jak np. "The unforgettable fire", "New year's day", "Sunday, bloody Sunday", "Acrobat", "One".. i wszelakie inne też. ;]
a Bono to mój idol jest. Tongue
długie nogi w długich butach
w mój bezpieczny żywot włażą
myśl kierują ku perwersji
oczy ku anielskim twarzom

(Spirit of 84 - "Buuu")
Odpowiedz

Kasiorka napisał(a):Sunday, bloody Sunday

IGNITE <ok>
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości