• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Type O Negative

wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie faceta Surprised
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

Cytat:wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie faceta
Posiadanie przystojnego faceta?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):
Cytat:wolę marzyć o czymś, co jest trudniejsze do osiągnięcia niż posiadanie faceta
e, chyba inteligentnego Idea
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Książę 2 napisał(a):

inteligentnego i przystojnego Wink
Odpowiedz

Hethell napisał(a):
Valhalla napisał(a):
Książę 2 napisał(a):

inteligentnego i przystojnego Wink
Karola, wiesz przeciez, ze CUDA sie nie zdarzaja Laughing
Odpowiedz

^ pomarzyc dobra rzecz , ale z drugiej strony chyba nie powiesz by twoj facet nie byl ętelygentny i przystojny ? Wink
Odpowiedz

wiesz, jak tak popatrze na Łukasza to to jest na zasadzie jakiegos uzupelniania sie Surprised On ma wiedze z takich dziedzin, z ktorych ja nigdy nie bede miec. I na odwrot. Nie zmusisz mnie azebym sie interesowala mechatronika itp Laughing I nie, on nie jest przystojny.. on jest sliczny Surprised Surprised Surprised
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):on jest sliczny
To współczuję.
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):
Valhalla napisał(a):on jest sliczny
To współczuję.
Ktos kto ma dlugie blond loczki i niebieskie oczka moze byc tylko sliczny Surprised inny wyraz nie pasuje Laughing
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):Ktos kto ma dlugie blond loczki i niebieskie oczka moze byc tylko sliczny Surprised inny wyraz nie pasuje Laughing
Dzięki kochana :*
Tak, jestem Scully
Odpowiedz

Ja jako facet śmiertelnie bym się obraził gdyby ktoś powiedział na mnie "śliczny". Na szczęście nie zdarzyło się. A facet, który został nazwany slicznym (bona przykład są powody) - moim nieskromnym zdaniem - powinien coś ze sobą zrobić. Śliczny... naaaahh
Akceptowalnym określeniem dla męskiej atrakcyjności postrzeganej pozytywnie jest "przystojny". "Śliczny" jest... niemęskie na maxa. Justin Timberlake jest "śliczny". Albo Beckham.
Odpowiedz

nie, oni wygladaja jak pedzie Laughing
Ja nie lubie slowa przystojny. Po prostu jakos nie lubie. Za to 'męski' odzwierciedla wszystko Surprised Łukasz jest męski Surprised
Odpowiedz

"śliczny" nie moze być "męski". Ja wiem, że - oczywiście - bazujesz w swojej ocenie na sytuacjach w których udowodnił Ci że jest męski, i potwierdził, że jest mężczyzną, ale mówimy o aspekcie wizualnym.
Odpowiedz

Ale Ci mowilam, ze nie lubie slowa przystojny. Dlatego mowie, ze sliczny. Obiektywnie, moze jest przystojny- nie mnie to oceniac, subiektywnie jest sliczny- bo mam awersje do slowa przystojny. Szafa gra?
Jak facet jest meski to nie musi nic udowadniac, to wynika z caloksztaltu jego zachowan. I przede wszystkim z tego, jak traktuje kobiete.
Odpowiedz

czyli "klaćsiedzifko" wchodzi w ten schemat?
Odpowiedz