• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tylko czarne ciuchy?

Wyznawcy metalu - jak to głupio brzmi :] A wracając do tematu: wszystko jest kwestią gustu, jesli ktoś lubi czarny kolor jego sprawa. Ja mam czarne ciuchy i lubię ten kolor, ale absolutnie nie chodzę cały rok ubrana jak "czarna wdowa". Zresztą, obok czarnego moim ulubionym kolorem jest biały i tylko w taki ubieram się w upalne dni. Lubię także khaki, granatowy oraz niebieski. Ogólnie rzecz ujmując: moja szafa jest bardziej kolorowa niż czarna =)
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters

chodzę w tym co mam, a że mam większość czarnych ubrań to chodzę w nich, a np. na wf-ie muszę ćwiczyć w białej koszulce Crying or Very Sad Big Grin

A ja słucham metalu ale po ciuchy łaże do skateshopów a żeczy związane z metalem umnie to są tylko koszulki, glanów nie lubie bo są nie wygodne wole buty do kosza a spodnie muszą być oczywiście szerokie ( a wszystko to w białym i czerwonym kolorze Laughing ) nigdzie przeciesz nie napisali JEŚLI SŁUCHASZ METALU MUSISZ UBIERAĆ SIĘ NA CZARNO Laughing skate + metal i co wy na to Angry ALE DRESÓW TO NIE LUBIE TYCH Z MATERIAŁU I TYCH W MATERIALE BEZMUZGIE CIOTY KTURE TYLKO POTRAFIĄ BANSOWAĆ W RYTM TEHNO

psycho napisał(a):glanów nie lubie bo są nie wygodne
Glany sa strasznie wygodne, trzeba tylko je rozchodzic...

Ja nie ograniczam sie tylko do czerni, choc jej mam wlasnie najwiecej:]

Najczęściej chodzę ubrana na czarno no ale niekiedy zdarza mi się ubrać na jakiś inny kolor - oprócz białego i różowego Big Grin

jak byłam mała to lubiłam fioletowy Tongue. Potem spodobał mi się czarny (zanim jeszcze zaczęłam słuchać metalu ). Jakby powiedziała Babcia Weatherwax... czarny jest praktyczny Big Grin (chyba ze ma się psa z elementami jasnej sierści który cały rok linieje), ale i to nie jest przeszkodą.

Oprócz czarnego lubię wszelkie brązy, szarości, zgaszone zielenie, kolory krwiste i burgundowe Big Grin
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]

Lúthien napisał(a):
psycho napisał(a):glanów nie lubie bo są nie wygodne
Glany sa strasznie wygodne, trzeba tylko je rozchodzic...
dokładnie..., chyba że masz koślawe nogi Laughing (żartuję) Angry

ja w glanach chodze praktycznie caly czas i stwierdzam ze sa najwygodniejszymi butami jakie kiedykolwiek byly ale to oczywiscie moie zdanie 8)
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?

Może dla was glany są wygodne ja w nich chodziłem rok (wtedy miałem schiza na punkcie czarnych ciuchów) a przestałem w nich chodzić z paru powodów a jednym z nich był taki że mój kumpel na koncercie KSU dostał glanem po mordzie i przez miesiąc jego "twarz" była w nieciekawym stanie więc ja stwierdziłem że niechce mieć nikogo na sumieniu i przestałem w nich chodzić a pozatym najwygodniejsze są buty do kosza (niema to jak CONVERS 8) Laughing 8) )

psycho napisał(a):Może dla was glany są wygodne ja w nich chodziłem rok (wtedy miałem schiza na punkcie czarnych ciuchów) a przestałem w nich chodzić z paru powodów a jednym z nich był taki że mój kumpel na koncercie KSU dostał glanem po mordzie i przez miesiąc jego "twarz" była w nieciekawym stanie więc ja stwierdziłem że niechce mieć nikogo na sumieniu i przestałem w nich chodzić a pozatym najwygodniejsze są buty do kosza (niema to jak CONVERS 8) Laughing 8) )
Takie ryzyko kiedy wskakuje się do młyna. :] Jak mniemam spadł mu ktoś z rąk?
Mówiąc szczerze ja bym się nie odważył wejść do młyna w innych butach, a nie wejść na koncercie to grzech ;]]]

najwiecej mam czarnych rzeczy, ale lubie jeszcze czerwony i ubrania w tym koloze takze posiadam. Zreszta gdybym nie lubiła czerni to bym w niej nie chodziła. Ludzie przezywaja mnie od wron czy jakichs innych ptaków ale mi to zwisa. trudno zaakceptowac ze 13 letnia dziewczynka nosi czarne glany, czarna skóre i czane ubtania. life is brutal and full of zasadzkas...........and sometimes kopas w dupas..
jak trucizna w jej ramionach.jak szept- ona odeszła......jak miłosc, ulotna..

Ja się ogólnie też ubieram na czarno, inne kolory: nadruki na koszulkach oczywiście, no i ozdoby na rękach (czerwone gumki do włosów, czasem brązowe koraliki, pieszczocha ze srebrnymi ćwiekami). Niemniej jednak nie uważam, że absolutnie każdy metal musi chodzić na czarno Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Macie problemy...

Jak dla mnie to glownie czarny, jakos najbardziej lubie, poza tym ciemna zielen, ciemny fiolet, niebieski w roznych odcieniach, popielaty, czasem czerwony, ale taki wisniowy, a nie obskurwialy Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me

Ja lubie każdy odcień czerwonego ,nawet taki ''osbskurwiały'' Big Grin

Hethell
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Wątek zamknięty