Forum Rockmetalshop
Tylko czarne ciuchy? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Tylko czarne ciuchy? (/thread-tylko-czarne-ciuchy)

Strony: 1 2 3

Tylko czarne ciuchy? - Hethell - 10-19-2004

Jako ''wyznawcy metalu'' Laughing chodzicie tylko w czarnych ciuchach? Czy zdazaja wam sie inne?

Hethell

- Naz - 10-19-2004

Czasem mam majty innego koloru Tongue No i nadruk na koszulkach nie zawsz jest czarny Crying or Very Sad

- Acrid - 10-19-2004

Chodze w tym co mnie sie podoba =P Niekoniecznie musi byc czarne, choc sztruksow to w innym kolorze nie mam np. =P

- Krolik - 10-19-2004

To jest zwykły jebany trend wokól całej subkultury, ograniczający własną tożsamość ... Śmiesznym jest fakt, kiedy ludzie deklarujacy swa przynalezność bronią tego "stylu" po czym po kilku latach wyłarzą na ulicę w kolorowych ciuszkach ... tak samo jak z włosami....
Prócz paru gładkich t-shirtów i trepów nie mam nic czarnego i żałowac nie zamierzam.

- Hethell - 10-19-2004

Ja sie przyznaje do noszenia czasem ciuchow innych niz czarne.Czerwonej bielizny na przyklad Big Grin .

Hethell

- MasterGrucha - 10-19-2004

Głupie pytanie, oczywiście że chodzimy czasem w czymś co jest koloru innego niż czarny.

- Dżemik - 10-19-2004

No coz.. Podzielam zdanie Krolika.. jeno az tak sie nie bulwersuje.. No i rowniez czarne mam tylko glany i koszulek pare.. =)

- psychosis - 10-19-2004

Dżemik napisał(a):No coz.. Podzielam zdanie Krolika.. jeno az tak sie nie bulwersuje.. No i rowniez czarne mam tylko glany i koszulek pare.. =)
dokładnie... Królik w tej sprawie dobrze gada Big Grin zgadzam sie z tym co napisał Dżemik & sam mam pare czarnych koszulek i buciki to wszystko...(zbytnio niegustuję w czarnych ciuszkach...)

- Kamael - 10-19-2004

Hethell napisał(a):Ja sie przyznaje do noszenia czasem ciuchow innych niz czarne.
A co to grzech jakiś? ;P
Ubrania mam bardzo różne, ale czarne glany i koszulki (wcale nie zespołów rockowych, za wyjątkiem jednej Tool'a ;]). Nic ponad to. Nie lubię się ograniczać.

- gannon - 10-19-2004

ja tam nie uznaję innych spodni niż khaki i moro Big Grin
koszulki owszem...bywają czarne ale inne też, jedynie sweterki musza być czarniuśkie Laughing

- Arion - 10-19-2004

W mojej szafie znaleźć można głównie czarne ciuchy. Nie obchodzi mnie co ktokolwiek o tym fakcie myśli, ja po prostu świetnie czuję się w czarnym kolorze, więc i go ubieram Smile

Z moją średniowieczną garderobą rzecz ma się już całkowicie inaczej - zielenie, błękity, biele, żółcie, czerwienie, byle bardziej żywo i kontrastowo ;] Miła przeciwwaga dla codziennych preferencji :>

- Krolik - 10-19-2004

Cytat:ja tam nie uznaję innych spodni niż khaki i moro Very Happy

Biegasz w moro sportach ??? Smile

- gannon - 10-19-2004

w czym? Wink

jesli chodzi o trening to faktycznie...czarne...ale dla odmiany mały kolorowy akcent w postaci pasa Big Grin

- Splash - 10-20-2004

A ja prócz nadruków na koszulkach/bluzach, naszywek, skarpetek i bielizny wszytsko mam czarne Tongue

- Katiria - 10-20-2004

Ja toleruję wszystkie kolory oprócz różowego (BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i brązowego. Przeważnie chodzę w czarnych ciuchach, czasem w niebieskich a czasem w zielonych...Moje ulubione kolorki nyo Big Grin Big Grin Big Grin