• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tylko czarne ciuchy?

Jako ''wyznawcy metalu'' Laughing chodzicie tylko w czarnych ciuchach? Czy zdazaja wam sie inne?

Hethell
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa

Czasem mam majty innego koloru Tongue No i nadruk na koszulkach nie zawsz jest czarny Crying or Very Sad

Chodze w tym co mnie sie podoba =P Niekoniecznie musi byc czarne, choc sztruksow to w innym kolorze nie mam np. =P

To jest zwykły jebany trend wokól całej subkultury, ograniczający własną tożsamość ... Śmiesznym jest fakt, kiedy ludzie deklarujacy swa przynalezność bronią tego "stylu" po czym po kilku latach wyłarzą na ulicę w kolorowych ciuszkach ... tak samo jak z włosami....
Prócz paru gładkich t-shirtów i trepów nie mam nic czarnego i żałowac nie zamierzam.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

Ja sie przyznaje do noszenia czasem ciuchow innych niz czarne.Czerwonej bielizny na przyklad Big Grin .

Hethell
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa

Głupie pytanie, oczywiście że chodzimy czasem w czymś co jest koloru innego niż czarny.
* METAL MAKE US STRONG *

No coz.. Podzielam zdanie Krolika.. jeno az tak sie nie bulwersuje.. No i rowniez czarne mam tylko glany i koszulek pare.. =)
[Obrazek: avatar0cn.jpg]

Dżemik napisał(a):No coz.. Podzielam zdanie Krolika.. jeno az tak sie nie bulwersuje.. No i rowniez czarne mam tylko glany i koszulek pare.. =)
dokładnie... Królik w tej sprawie dobrze gada Big Grin zgadzam sie z tym co napisał Dżemik & sam mam pare czarnych koszulek i buciki to wszystko...(zbytnio niegustuję w czarnych ciuszkach...)

Hethell napisał(a):Ja sie przyznaje do noszenia czasem ciuchow innych niz czarne.
A co to grzech jakiś? ;P
Ubrania mam bardzo różne, ale czarne glany i koszulki (wcale nie zespołów rockowych, za wyjątkiem jednej Tool'a ;]). Nic ponad to. Nie lubię się ograniczać.

ja tam nie uznaję innych spodni niż khaki i moro Big Grin
koszulki owszem...bywają czarne ale inne też, jedynie sweterki musza być czarniuśkie Laughing

W mojej szafie znaleźć można głównie czarne ciuchy. Nie obchodzi mnie co ktokolwiek o tym fakcie myśli, ja po prostu świetnie czuję się w czarnym kolorze, więc i go ubieram Smile

Z moją średniowieczną garderobą rzecz ma się już całkowicie inaczej - zielenie, błękity, biele, żółcie, czerwienie, byle bardziej żywo i kontrastowo ;] Miła przeciwwaga dla codziennych preferencji :>

Cytat:ja tam nie uznaję innych spodni niż khaki i moro Very Happy

Biegasz w moro sportach ??? Smile
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!

w czym? Wink

jesli chodzi o trening to faktycznie...czarne...ale dla odmiany mały kolorowy akcent w postaci pasa Big Grin

A ja prócz nadruków na koszulkach/bluzach, naszywek, skarpetek i bielizny wszytsko mam czarne Tongue
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin

Ja toleruję wszystkie kolory oprócz różowego (BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!) i brązowego. Przeważnie chodzę w czarnych ciuchach, czasem w niebieskich a czasem w zielonych...Moje ulubione kolorki nyo Big Grin Big Grin Big Grin
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
Wątek zamknięty