- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
zgadzam sie z przedmowca co do tego ze ideologia niesiona z muzyka jest duzo lepsza niz taka przykladowo literatura. ale ta ideologie mozna niesc za pomoca muzyki w rozny sposob- w stylu Dimmu badz w stylu "pierkielnego rzniecia", tylko zalezy co do kogo trafia. a co do Limbonic Art to akurat nie chodzilo mi o perkusje, a o to, ze symfoniczny black takze moze byc dobry! Vale!
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):Mario1349 napisał(a):Limbonic Art ma automat. A co do techniki no to co jak co ale wielku blackowych pałkerów jest zajebistymi technikami, posłuchaj sobie chociaż by gry stormblast`a z Infernal War, polecam Explosion split, to zobaczymy co powiesz o technice i ciekawych zmianach tępa. Sława!
ty to nazywasz zajebista technika???
o bogowie...
posluchaj se lepiej Vinniego Colaiuty, jesli chcesz sie dowiedziec, co to zajebista technika, zamiast pierniczyc takie wierutne bzdury i kit wciskac dzieciakom
... a co może powiesz że storm blast grać nie umie? dobre haha
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):Mario1349 napisał(a):... a co może powiesz że storm blast grać nie umie? dobre haha
w ogole tego nie napisalem, to raz
a dwa, to wyrobienie sobie takiej predkosci, to sa dwa lata cwiczen - wiem cos o tym, wierz mi. Natomiast do, jak to nazwales, zajebistej techniki, to sie dochodzi latami, i trzeba miec jeszcze choc odrobine talentu. Nie rzucaj pustymi slowami, bo obrazasz prawdziwych muzykow
no więc za 1 sorry źle Cię zrozumiałem. A 2 wydaje mi się że mówiąc że stormblast jest dobry nie obrażam żadnego pałkera, dla niejednego mugł by on być przykładem. I swoje zdanie, że jest dobry, podtrzymuję. Sława!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
uzywanie sformulowan "zajebista technika" jest nietaktowne w odniesieniu do muzykow blackmetalowych, po prostu musza na to zasluzyc troche bardziej... Nawet nie wiem, czy Hellhammerowi tytul "zajebistego technika" by przyslugiwal...
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
kelthuz to elita polskiego metalu i jak mowi ze czarne jest biale to znaczy ze tak jest i napewno nie beda tego podwazali brzescy fani metalu.
no man can see me and live
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Moze by tak panowie nowy topic, bo strasznie odbiegamy od tematu...
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
pewnie jest, nie wiem. z hellhammerowych bendow slucham tylko shining, a on tam nie gra jakos specjalnie. poprostu dobrze.
poza tym only DEATH nie DEAD is real. zmien podpis
no man can see me and live