• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TRUE............TRUE SHIT!!!

zgadzam sie z przedmowca co do tego ze ideologia niesiona z muzyka jest duzo lepsza niz taka przykladowo literatura. ale ta ideologie mozna niesc za pomoca muzyki w rozny sposob- w stylu Dimmu badz w stylu "pierkielnego rzniecia", tylko zalezy co do kogo trafia. a co do Limbonic Art to akurat nie chodzilo mi o perkusje, a o to, ze symfoniczny black takze moze byc dobry! Vale!
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Mario1349 napisał(a):Limbonic Art ma automat. A co do techniki no to co jak co ale wielku blackowych pałkerów jest zajebistymi technikami, posłuchaj sobie chociaż by gry stormblast`a z Infernal War, polecam Explosion split, to zobaczymy co powiesz o technice i ciekawych zmianach tępa. Sława!

ty to nazywasz zajebista technika???
o bogowie...
posluchaj se lepiej Vinniego Colaiuty, jesli chcesz sie dowiedziec, co to zajebista technika, zamiast pierniczyc takie wierutne bzdury i kit wciskac dzieciakom
... a co może powiesz że storm blast grać nie umie? dobre haha
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):... a co może powiesz że storm blast grać nie umie? dobre haha

w ogole tego nie napisalem, to raz
a dwa, to wyrobienie sobie takiej predkosci, to sa dwa lata cwiczen - wiem cos o tym, wierz mi. Natomiast do, jak to nazwales, zajebistej techniki, to sie dochodzi latami, i trzeba miec jeszcze choc odrobine talentu. Nie rzucaj pustymi slowami, bo obrazasz prawdziwych muzykow
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Mario1349 napisał(a):... a co może powiesz że storm blast grać nie umie? dobre haha

w ogole tego nie napisalem, to raz
a dwa, to wyrobienie sobie takiej predkosci, to sa dwa lata cwiczen - wiem cos o tym, wierz mi. Natomiast do, jak to nazwales, zajebistej techniki, to sie dochodzi latami, i trzeba miec jeszcze choc odrobine talentu. Nie rzucaj pustymi slowami, bo obrazasz prawdziwych muzykow
no więc za 1 sorry źle Cię zrozumiałem. A 2 wydaje mi się że mówiąc że stormblast jest dobry nie obrażam żadnego pałkera, dla niejednego mugł by on być przykładem. I swoje zdanie, że jest dobry, podtrzymuję. Sława!
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

uzywanie sformulowan "zajebista technika" jest nietaktowne w odniesieniu do muzykow blackmetalowych, po prostu musza na to zasluzyc troche bardziej... Nawet nie wiem, czy Hellhammerowi tytul "zajebistego technika" by przyslugiwal...
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):a dwa, to wyrobienie sobie takiej predkosci, to sa dwa lata cwiczen - wiem cos o tym, wierz mi. Natomiast do, jak to nazwales, zajebistej techniki, to sie dochodzi latami
Też coś o tym wiem - gram na gitarze ok. półtora roku i potrafię już zapierdalać szybki tapping kostką oraz po prostu szybko grać. Ale żeby samemu te umiejętności jakoś wykorzystać w jakichś własnych kompozycjach, to mi jeszcze techniki brakuje - dopiero się uczę wykorzystywać te wszystkie gitarowe sztuczki w odpowiednich momentach...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Panowie lekko od tematu odbiegacie, załóżcie nowy temat bo widze ze macie cos do powiedzenia na temat techniki itp. Smile
Odpowiedz

Dla mnie niema takiego czegos jak true bo tak naprawde ci wszyscy black metalowcy maja normalne rzycie, a ci co sluchaja BM i mysla ze sa true to najnormalniejsi pozerzy.Ja slucham black metalu ale takrze reggae i inne klimaty i nieuwarzam sie za true, a co do CoF to moze i mieli oni kilka fajnych piosenek ale sie skonczylo Big Grin.
4006584 moj kontak do piekielnyh czelusci Big Grin
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):uzywanie sformulowan "zajebista technika" jest nietaktowne w odniesieniu do muzykow blackmetalowych, po prostu musza na to zasluzyc troche bardziej... Nawet nie wiem, czy Hellhammerowi tytul "zajebistego technika" by przyslugiwal...

No poza tym że dużo osób go wymienia jako jednego z najlepszych pałkerów na świecie. A ten "tytuł" za samą nawalankę się nie dostaje. Więc przestań pieprzyć bez sensu! Mad
Odpowiedz

Necroblood napisał(a):
KelThuz napisał(a):uzywanie sformulowan "zajebista technika" jest nietaktowne w odniesieniu do muzykow blackmetalowych, po prostu musza na to zasluzyc troche bardziej... Nawet nie wiem, czy Hellhammerowi tytul "zajebistego technika" by przyslugiwal...

No poza tym że dużo osób go wymienia jako jednego z najlepszych pałkerów na świecie. A ten "tytuł" za samą nawalankę się nie dostaje. Więc przestań pieprzyć bez sensu! Mad

niby kto go wymienia? Vinnie Colaiuta? Stewart Copeland? Omar Hakim? wez sie nie kompromituj, Hellhammer to cienias przy nich.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Necroblood napisał(a):

niby kto go wymienia? Vinnie Colaiuta? Stewart Copeland? Omar Hakim? wez sie nie kompromituj, Hellhammer to cienias przy nich.

a ty się naucz czytać, czy ja napisałem, że najlepszy i ty się nie kompromituj bo każdy fan metalu powie ci,że jest zajebisty i należy do czołówki.
Odpowiedz

kelthuz to elita polskiego metalu i jak mowi ze czarne jest biale to znaczy ze tak jest i napewno nie beda tego podwazali brzescy fani metalu.
no man can see me and live
Odpowiedz

Moze by tak panowie nowy topic, bo strasznie odbiegamy od tematu...
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

a napisał(a):kelthuz to elita polskiego metalu i jak mowi ze czarne jest biale to znaczy ze tak jest i napewno nie beda tego podwazali brzescy fani metalu.

widzę że tyt masz jakiś problem do mnie. Może mi powiesz, że Hellhammer nie jest w czołówce pałkerów na świecie. No wypowiedz się wielki znawco metalu niech twoje słowa kierują moim życiem. Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

pewnie jest, nie wiem. z hellhammerowych bendow slucham tylko shining, a on tam nie gra jakos specjalnie. poprostu dobrze.
poza tym only DEATH nie DEAD is real. zmien podpis Laughing
no man can see me and live
Odpowiedz