Cytat:Zacząłeś mnie obrażać i pokazałeś w tym momencie swoje 13letnie oblicze. Napewno tyle masz bo poważny człowiek tak się niewypowiada.
Każdy, kto widzi, że ktoś pieprzy głupoty i wstydzi się do błędu przyznać tak by zareagował. Nie mam 13 lat... o tym w dalszej części mojego posta
Cytat:A co do Sepultury to jakbyś poczytał troche książek i gazet to po pierwsze wiedział byś, że Sepultura jest prekursorem thrashu a po drugie wiedział byś co znaczy słowo prekursor.
Włąśnie chodzi o to, że nie jest prekursorem, bo thrashi istniał jużod cholery czasu, zanim powstało coś takiego jak Sepultura, więc każdy myślący człowiek powiedziałby, że to debilizm twierdizć inaczej.
Cytat:prekursor - poprzednik; zwiastun; przedstawiciel.
I Sepultura jest niby tym poprzednikiem, zwiastunem? Po raz kolejny przecież powtarzam, że Sepultura nie może być żadnym poprzednikiem, skoro cośjużistniało zanim Sepultura powstał nawet. Prekursor to ktoś, kto się przyczynił do powstania czegoś, więc po raz kolejny odsyłąm do historii :!:
Cytat:Wziąłem ten wyraz z mojego słownika aby dokrztałcić byłego najsławniejszego fana Acid Drinkers w polsce (atreju).
No to kolejny twój niezbyt udany dowcip. Ty chcesz mnie dokształcać? Dobre sobie

Nie martw się, magistrów polonistyki nie trzeba dokształcać, a takim właśnie magistrem będę już niedługo.
Cytat:Wogóle człowieku kij ci w oko bo swym intelektem i wypowiedziami przypominasz mi to co wychodzi z mojej najmroczniejszej części ciała.
Coś mówiłeś o wieku?

hock: