Cytat:Płyta własnie powinna moim zdaniem przekonac nowych słuchaczy do Toola. Jest zdecydowanie najprzystępniejsza w dyskografii, najbardziej promowana i bardzo wpadająca w ucho.
tak
po pierwszym przesluchaniu jestem zaskoczony. dawno juz nie sluchalem niczego ciezszego i progresywnego, wiec moze dlatego nowy tool mi sie spodobal, i to naprawde niezle. loja w niektorych kawalkach niezle chlopaki, niemniej muzycznie nie sa zbyt zroznicowani, ale mi to poki co wystarczy. polamane rytmy, duzo melodyjnosci. no nie ma takich klimatow jak z "disposition" chociazby, ale przykladowo takie "right in two", "intension" maja w sobie cos. poslucham kilkanascie razy jeszcze, moze zmienie zdanie o calej plycie, ale jak na razie in plus, prawie, a moze i poziom lateralusa.
Cytat:Ten typ tak ma (bo sami po prostu sa malo rozwojowi
a moze wola rozwoj w inna strone, a nie w te, ktora zespol zasugerowal ?
XdkyX - gustujesz w nieco innej, mniej progresywnej muzie, podobnie zreszta jak ja, wiec trudno sie dziwic ze Ci nie podchodzi
Blood- a wez zarzuc na pm, jakbys mogla, z ciekawosci. zobaczymy, czy tytulowej suity nalezy sluchac tylko od tylu o 23:40 kiedy jest pelnia ksiezyca, i czy wtedy skumamy drugie dno albumu, calkowite przeslanie proroka Maynarda itd.