- Liczba postów:
- 36
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Oni są fenomenalni... Mówią że przereklamowani, ale nic z tych rzeczy. piosenki Last Night czy reptillia to poprostu cos cudownego. Ale najlepszy utwo tej nowojorskiej kapeli to The end has no end... To juz majstersztyk..ale do Rhcp to oni sie nie zbliza nigdy
...I kissed you goodbye on the N109 I choked as I watched the bus go...
- Liczba postów:
- 5
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Też ich lubię. Co prawda nie mogę słuchać obydwu płyt na raz bo zaczynają mnie trochę nużyć, ale ogólnie są spoko ;)
- Liczba postów:
- 245
- Liczba wątków:
- 24
- Reputacja:
-
0
Ciekawe, co na temat tej kapelki wypowiedział Kamael... zaraz, jak to było... ach, "oni nic sobą nie reprezentują muzycznie". Zgadzam się w pełni.
P.S. Julian Casablancas nie umie spiewać ani pisać tekstów.
Haha, wiecie kto to jest? To jest najlepszy wokal na swiecie
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Hehehe, widzę, że określenie się spodobało ; ). Co do zespołu - naprawdę nie rozumiem dlaczego akurat ten odniósł tak wielki sukces. Bardzo dziwne. Druga płyta panom z The Strokes szczególnie nie wyszła.
- Liczba postów:
- 17
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
jeszcze się bliżej nie przyglądałam. mam tylko kilka kawałków, z czego podoba mi się tylko wyżej wymieniony - reptilia..
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Skoro już ktoś odkopał temat to napiszę, że mimo braku sympatii dlatego zespołu muszę przyznać, że ich ostatni singiel - "Juicebox" - naprawdę im wyszedł. Przede wszystkim Casablancas wypada w nim dobrze.
Kawałek dobry, ale jakoś po całą najnowszą płytę nie chce mi się sięgać.
- Liczba postów:
- 19
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Lubię Strokesów, choć w sumie tylko pierwsza płyta była naprawdę dobra...To od nich zaczął się nurt New Rock Revolution, o ile się nie myle :?
Między nami niebo zakryło nam oczy chmurami.Między nami dźwięk ciszy stał się nagle nieśmiały.Między nami nie ma już nic...
- Liczba postów:
- 5
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
tak, wiele zespołów się na nich wzoruje czy z nich korzysta... ale cześć ich przerasta - patrz Arctic Monkeys, nie popsuli się przy drugiej płycie, jest nawet lepsza...
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
A któż to niby na nich się wzoruje?