• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Prodigy

No właśnie co sądzicie o tej kapeli wykonywującej muzykę "RAVE" Big Grin
Odpowiedz

Sucks!!! - ale to tylko moja subiektywna opinia Tongue
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Rox! To tez moja subiektywna opinia.. =P

Maja kilka swietne piesni.. Szkoda jednak ze jedynie kilka..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Parę utworów znam, parę lubię, ale najlepszy to "Voodoo People".
Odpowiedz

poprostu zajebista kapela...szkoda ze wczesniej nie wzielem sie za sluchanie ich(dopiero niedawno sciagnalem kilka plytek)..w koncu znalem ich juz od firestartera...
nie wiem tylko czemu jada wszyscy na nowa plyte...w koncu "kilka fajnych piesni tam jest, szkoda jednak ze jedynie kilka"
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Fan od 7 roku zycia,.. Za mlody by pojechac z bratem na ich 1 koncert w katowickim spodku w grudniu '96,..

Music for the Jilted Generation to ich najlepsza plyta, przynajmniej dla mnie. Totalna masakra z ich strony, a wkladka do MC ukazuje bardzo ciekawego mezczyzne (; Ale przeciez to techniawa, ni?

Obecnie na stanie zostaly mi tylko dwa single i wlasnie Music for the Jilted Generation na MC, plus CD z The Fat of The Land,.. + bootleg na MC z katowickiego spodka,.. brat przeniosl dyktafon w gatkach, niezle ich trzepali na wejsciu ponoc Smile

Jest to jeden z nielicznych zespolow ktore moja mama moze sluchac na full, uwielbia przy tym sprzatac Big Grin
Odpowiedz

no raczej ze techniawa a co to ma niby być , mozę nie deosłowna techniawa ale b.zbliżone to tego gatunku np VooDoo People... co to woógle ma być to jest śmieszne...Zreszta Co mnie to interere słuchajcie sobie co tam chcecie ja sie nieobraze nawet jak Britnej zaczniecie słuchac...
Odpowiedz

psychosis napisał(a):Zreszta Co mnie to interere słuchajcie sobie co tam chcecie ja sie nieobraze nawet jak Britnej zaczniecie słuchac...
Zacznijcie? ja ją slucham juz od dawna! Jestem jej fanem.... Rolleyes

Apropo prodigy kiedys duzo sluchalem.. a teraz... kompletnie nic, moze czas znowu zaczac? Big Grin
Odpowiedz

no to strasznie fajnie , jestem z Ciebie dumny..Wink))))) a kiedy wejdzie Aqilera??Smile))))
pozdr..
Odpowiedz

uwazam ze jest to swietny zespol, najlepszy w swoim rodzaju Big Grin w tej kapeli jest szatan Big Grin
Odpowiedz

uszy mi NIE odpadaja. Smile mam nawet dwie oryginalne plytki(firestarter,breathe).nie wiem skąd (SERIO!) Big Grin
czasem da sie nawet posluchac
"...Ashes to ashes, dust to dust
Chemical warfare and the bloodlust
Sign of Mars in a time to come
Mankind has finally done..."

[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]
Odpowiedz

I like it Smile
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

The Fat Of The Land była moją pierwszą oryginalną płytą którą kupiłem, nawet nie wiecie jak trudno było 10 latkowi zebrac 60 zł.
A ich najlepszą płytką jest Music For The Jilted Generation, słuchając tej płytki robie wszystko 2 razy szybciej Big Grin
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

Mają tylko kilka fajnych utworów a reszte to taką zaledwie średnią
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

music for the jilted generation- swietny album, podobnie jak fat of the land (bardziej ciezkostrawny ale jak sie wsluchac to rownie swietny)- nowy album przyznam ze nie jest moze tak dobry jak poprzednie, ale slucha sie niezle- ciagle sie cos dzieje, nie ma jakichs specjalnych dluzyzn.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości