- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Słyszał ktoś o tym zespole?Grają coś podobnego do Enter Chaos (też agresywna pani na wokalu),moim zdaniem całkiem niezłe,choć może trochę mało orginalne.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 4,127
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Po pierwsze: The No-Mads, a nie No-Mad
Po drugie: to czyściutki thrash, a nie żaden enter chaos!(chyba że chodzi Ci o Nomad, ale tam śpiewa facet)
Po trzecie: "No hush till thrash" to obok "Crushing design" Horrorscope'a najlepsza polska thrashowa płyta
Po czwarte: na żywo zabijają
Po piąte: Nie inaczej!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
- Liczba postów:
- 218
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
pojeb, enter chaos i the no-mads porównać i jeszcze nie umieć nazwy poprawnie napisać
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).
Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Może pojeb,ale nie pierwszy,żeby sprawdzić co to zassałem mp.3(jako no-mad :!: )i chciałem się więcej o tym dowiedzieć,jako,że zwykle siedzę w nieco łagodniejszej muzyce,a ten zespół przypadł mi do gustu.Na podstawie kawałków,jakie przesłuchałem nasunęło mi sie porównanie do Enter Chaos,może subiektywne odczucie.
Tomash-dzięki za obszerne info,chyba poszukam płytki w jakimś komisie,o ile takową gdzieś będą mieli
Mario1349-wyluzuj,bo nerwica cię zabije,błądzić rzeczą ludzką,chociaż głupawo wyszło
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Kto ma sile i ochote niech wpada 29.10 do Chorus Pub w rudzie Slaskiej i niebawem na
www.mrocznastrefa.republika.pl gdzie bedzie moj wywiad z nimi

Kapelka zasluguje na wielki szacunek,a koncerty jak to juz bylo wczesniej zabijaja.W tym przypadku pierwszy raz widzialam,jak publika nie chce puscic zespolu ze sceny zagradzajac im droge
Ridin' down the highway,goin' to a show, stop in all the by-ways,playin' rock 'n' roll ...
- Liczba postów:
- 3,040
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
29.10.2005 - Metalowe Zaduszki
The No-Mads, Killjoy, Eternal Deformity, Metal Invaders.
Połowę setu każdego zespołu wypełnią covery artystów, którzy odeszli na wieczne jam session.
Ruda Śl. Wirek, Klub Chorus, ul. Teatralna. Start 17.30. Wjazd 10 zł.
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Uzupełniając, Eternal Deformity w/g niepotwierdzonych informacji odwołało koncert.
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
O kurde, jeszcze teraz dochodzę do siebie po tym koncercie.... 8) 8) 8)
Rotfl'n'lol