The No-mads -
Calmwater - 04-28-2005
Słyszał ktoś o tym zespole?Grają coś podobnego do Enter Chaos (też agresywna pani na wokalu),moim zdaniem całkiem niezłe,choć może trochę mało orginalne.
-
Tomash - 04-28-2005
Po pierwsze: The No-Mads, a nie No-Mad
Po drugie: to czyściutki thrash, a nie żaden enter chaos!(chyba że chodzi Ci o Nomad, ale tam śpiewa facet)
Po trzecie: "No hush till thrash" to obok "Crushing design" Horrorscope'a najlepsza polska thrashowa płyta
Po czwarte: na żywo zabijają
Po piąte: Nie inaczej!
Re: No-mad -
Mario1349 - 04-28-2005
pojeb, enter chaos i the no-mads porównać i jeszcze nie umieć nazwy poprawnie napisać
-
Calmwater - 04-28-2005
Może pojeb,ale nie pierwszy,żeby sprawdzić co to zassałem mp.3(jako no-mad :!: )i chciałem się więcej o tym dowiedzieć,jako,że zwykle siedzę w nieco łagodniejszej muzyce,a ten zespół przypadł mi do gustu.Na podstawie kawałków,jakie przesłuchałem nasunęło mi sie porównanie do Enter Chaos,może subiektywne odczucie.
Tomash-dzięki za obszerne info,chyba poszukam płytki w jakimś komisie,o ile takową gdzieś będą mieli
Mario1349-wyluzuj,bo nerwica cię zabije,błądzić rzeczą ludzką,chociaż głupawo wyszło
-
Tomash - 04-29-2005
Przenieść to do heavy/power/thrash, i zmienić nazwe tematu, jakby się dało
Wkrótce nowa płyta z takimi killerami jak "thrash alkoholization" jeśli tylko nie zawiedzie brzmienie, to szykuje się naprawde mocna rzecz :!:
Dzem: Done..
-
Vlad - 06-12-2005
Jaki ROTFL

Hehehe, jako że mam to w obowiązkach, od kilku dni wsłuchuję się w promo nowego materiału. Zabija! 8)
-
RamzeS - 09-11-2005
taa,tez to promo slucham ,mam je od wczoraj,i jak na razie nawet nie wyciągam z odtwarzacza
w ogole koncercik wczoraj w chorusie dali wyjebisty
-
Vomitor - 09-11-2005
Ja dziś dostałem 4 wytrysków w tym trzy orgazmy przy słuchaniu z winampa kawałka "The Day After", który można ściągnąć ze stronki
A koncert w chorusie faktycznie powalił, tym bardziej, że grali tylko w trójkę ... 8)
-
Rocka Rolla - 10-10-2005
Kto ma sile i ochote niech wpada 29.10 do Chorus Pub w rudzie Slaskiej i niebawem na
www.mrocznastrefa.republika.pl gdzie bedzie moj wywiad z nimi

Kapelka zasluguje na wielki szacunek,a koncerty jak to juz bylo wczesniej zabijaja.W tym przypadku pierwszy raz widzialam,jak publika nie chce puscic zespolu ze sceny zagradzajac im droge
-
Vomitor - 10-25-2005
No ba.... a tymczasem koncert zbliża się wielkimi krokami i zaś ich nie puścimy ze sceny, nie ma zlituj
-
Tomash - 10-25-2005
Gdzie dokładnie jest ten cały "Chorus"?? i czym tam dojecha z Katosów?
-
Vomitor - 10-25-2005
Koncert jest w Rudzie Śląskiej w dzielnicy Wirek, z Katowic dojedziesz busem nr 23 zatrzymuje się całkiem blisko. Musisz wysiąść koło Plaza Center, ale to zależy o której pojedziesz, bo jak wiadomo, gdy już zamkną to wspaniałe centrum handlowe to i busy omijają ten przystanek z daleka nie zatrzymując się na nim. Zresztą jak coś to wal na priv, a otrzymasz bardziej szczegółowe instrukcje, nie będziemy forum zaśmiecać
-
RamzeS - 10-28-2005
29.10.2005 - Metalowe Zaduszki
The No-Mads, Killjoy, Eternal Deformity, Metal Invaders.
Połowę setu każdego zespołu wypełnią covery artystów, którzy odeszli na wieczne jam session.
Ruda Śl. Wirek, Klub Chorus, ul. Teatralna. Start 17.30. Wjazd 10 zł.
-
Vomitor - 10-28-2005
Uzupełniając, Eternal Deformity w/g niepotwierdzonych informacji odwołało koncert.
-
Vomitor - 10-30-2005
O kurde, jeszcze teraz dochodzę do siebie po tym koncercie.... 8) 8) 8)