- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Kamil napisał(a):Dlatego, z calym szacunkiem, ale TestAmenT bije na glowe i Anthrax, i Kreatora i Metallice i Slayera...
Nie.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 4
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
od nie dawna slucham testamentu wiec nie moge duzo onich powiedziec ale ciesze sie ze moj kuzyn pokazal mi ten zespol.
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Colin napisał(a):od nie dawna slucham testamentu wiec nie moge duzo onich powiedziec ale ciesze sie ze moj kuzyn pokazal mi ten zespol.
wszyscy sie cieszymy i bedziemy te opinie nosic w sercu. Bez niej ten topic bylby niczym.
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
statekx napisał(a):Kamil napisał(a):Dlatego, z calym szacunkiem, ale TestAmenT bije na glowe i Anthrax, i Kreatora i Metallice i Slayera...
Nie.
hmm, masz polowiczna racje-kreatora i anthrax tak, Metallica nagrala dwa albmuy do ktorych Testament nawet na TNO i TR sie nie zblizyl, a ze Slayer to zes pierdolnal hahahahahahahahahaha
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Nevermore napisał(a):statekx napisał(a):Kamil napisał(a):Dlatego, z calym szacunkiem, ale TestAmenT bije na glowe i Anthrax, i Kreatora i Metallice i Slayera...
Nie.
hmm, masz polowiczna racje-kreatora i anthrax tak, Metallica nagrala dwa albmuy do ktorych Testament nawet na TNO i TR sie nie zblizyl, a ze Slayer to zes pierdolnal hahahahahahahahahaha
nie wiem po co sie pocisz. Koles sie zachwycil Testamentem i walnal glupote i teraz sie pewnie wstydzi. Slayera nie ma co porownywac do czegos bo od dawna grzeje posadke na koronie, wraz z Venomem, Motorheadem etc. To ze ktos cos bardziej lubi, to nie trzeba zaraz gadac, ze bije wszystkich na leb. Wiadomo, ze Testament jest lepszy od Kreatora, ale ja np. 2 razy bardziej wole sluchac Kreatora i co od razu mam pisac ze bije na leb i nie wiem jaki chuj jeszcze. Co do Anthraxu sie nie wypowiadam, bo nigdy zbytnio nie zaglebialem sie w brzmienia tej kapeli.
EDIT: acha, a co do Metallici to nie chce mi sie gadac. Nie gra juz thrashu, a nie mozna w kolko pierdolic o starym dokonaniach.
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Testament potrafi grać od niezwykle melodyjnego thrashu (Souls of Black) do klimatów zbliżowych do deathu (Gathering). Jedno i drugie wychodzi zajebiście, więc zespół musi być cholernie dobry..
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
R_amze_S napisał(a):Cytat:sluchalem slayera, znam tworczosc tej kapeli i wg mnie testament jest lepszy...
Własnie,mógłbyś uzasadnić?
Jakkolwiek nie zgadzam się ze zdaniem, że Testament jest lepszy od Sleja, to co tu uzasadniać?
"Bo mi się bardziej podoba." Tak ma to wyglądać?
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways