- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
High Priest napisał(a):Widział ktoś z Was może genialne "Live in London"? Jakoś nie widzę tu na ten temat dyskusji- a jest o czym rozprawiać, bo Testament popełnił fantastyczny koncert, który świetnie zarejestrowano i wydano, ale jakoś przeszło to bez echa. Wiem, że czekamy wszyscy na nowy alum, ale LiL to naprawdę świetna namiastka..
Widzielismy, widzielismy, zadawalem nawet jakis czas temu w quizie forumowym pytanie dot.m.in. tegoz live'u, koles.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Wpadło mi na święta trochę hajsu i pomyślałem sobie wzbogacić się o jakiś album Testament.
I tu się zwracam do bardziej obeznanych w zespole. Którą płytę można bez wachania kupić w ciemno ??
Bo ja najbardziej rozważam debiut - The Legacy
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 692
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
The New Order z nieśmiertelnym Preacherem ,który rwie jaja...
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
MaFFej napisał(a):"PWYP" oraz "SoB" są jakieś z lekka niemrwe i nijakie. Nie słuchałem ich wiele, ale wrażenia największego nie zrobiły na mnie więc nie powracałem do nich zbyt często.
PWYP to najlepszy album Testamentu i basta

chociaz wczesniej uwazalem go za najwiekszy niewypal.
Cytat:"The Gathering" jest rzeczywiście solidny
Jest bardzo dobry, jest bardzo "zjadliwy", ale tez z deka nudny.
Cytat:ale do "The Legacy" oraz "TNO" startu nie ma.
Zgadzam sie. Czysta klasyka.
Cytat:album brzmi trochę jak zbita masa - nie to co dwie pierwsze płyty.
Chuck kiedys mowil, ze sluchajac pierwszych plyt nie moze zniesc ich brzmienia, ale ja tez wole ten stary klasyk
Ale dziwie sie Maffej, ze u Ciebie taka bieda byla z Testamentem
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Fakt faktem....The Gathering miażdzy. Sam zapoznalem sie z testamentem od tej wlasnie plyty...
Let me taste
Let me feel
I need to know what you keep inside ...
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Starsze płyty lepsze. Gathering już jest za dużym walcem .Musiałem mocno przekonywać się do tej płyty. W sumiedopiero niedawno stwierdziłem ,że jest spoko.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 880
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Muzycy Testament, Nick Barker [perkusja] i Eric Peterson [gitara] pracują obecnie w kalifornijskim studiu nad kolejną płytą swojego zespołu.
"Jak dotąd idzie nam nieźle... Gra Nicka wznieciła we mnie ogień, podobnie jak miało to miejsce w przypadku Lombardo w '99, kiedy zagrał z nami na "The Gathering"" - powiedział Peterson.