12-16-2005, 01:00 AM
Cytat:Wlasnie najwiekszym bledem jest nazywanie calej muzy elektroniczej mianem "techno".Powoduje to straszne splycanie.
Dokladnie.
Cytat:Wlasnie najwiekszym bledem jest nazywanie calej muzy elektroniczej mianem "techno".Powoduje to straszne splycanie.
Toolica napisał(a):mal napisał(a):Czyżbyś była owym wyjątkiem? Wysokim ilorazie... a skąd takie odczucie, może dlatego, że każdy potrafi Cię przegadać? Phew... Toolica, pomyśl nim coś powiesz,Jak się domyślam Ty lubisz gdy ktoś Ci pisze, że robisz buch-buch gdy Cię murzyn w dupę lutuje. Ale to juz Twoja sprawa... Każdy ma swoje fantazje...
nic Cię tu nie trzyma.
Pseudofanom/-kom jakiejkolwiek muzyki mówimy - nie.
Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
goofi napisał(a):Hehe.. bardzo tru jest nie lubić Nirvany, kruszynkoMonia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
to akurat nic dziwnego, przeca nirvana to syf
goofi napisał(a):Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
to akurat nic dziwnego, przeca nirvana to syf
Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
Cytat:Hehe.. bardzo tru jest nie lubić Nirvany, kruszynko
seelenleib napisał(a):Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
nie mylic z dyskoteka...
Monia napisał(a):yyy...
a na trzeźwo byłeś? Może się spixiłeś?
XdkyX napisał(a):Monia napisał(a):yyy...
a na trzeźwo byłeś? Może się spixiłeś?
Moniczko a wez mi powiedz po kij w takim razie mam iXy kolo nicka?
Monia napisał(a):seelenleib napisał(a):Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
nie mylic z dyskoteka...
nie mylę z dyskoteką.
Dolmel Klub.
W/Z
Metropolis