09-23-2005, 09:48 PM
ja se dziare strzelam po osiemnastce :>
Zna ktoś jakieś dobre studio tatuażu w 3mieście ? :>
Zna ktoś jakieś dobre studio tatuażu w 3mieście ? :>
Balthor napisał(a):Kanibal napisał(a):A wracając do tematu to ja mam po dwa kolczyki w lewym i w prawym uchu i małą kuleczkę w prawym płatku nosowym. Planuje sobie zrobić jeszcze jedną, a może nawet dwie dziurki w uchu, ale trzeba poczekać na finanse ;].finanse? igła kosztuje malutko, okolo 1zł, kolczyki 9zł kuleczki, 10-15 kółeczka... no i umowa z koleżanką... darmowe przekłucie i już :] bo wode utlenioną powinien mieć każdy w domciu
Pozdrawiam
podliczając tak + piwo dla koleżanki/kolegi wychodzi najwięcej=20zł (burżujskie piwo ^^)
Balthor napisał(a):to masz niefajne kolezanki.. z szacunkiem of coz...
mi ta sama kolezanka przekluwala ucho 3 razy, 2 w chrzastce i 1 w tym czyms na dole.. nie narzekam, a wrecz mi sie podoba jak ona to robi, pelny luz i wogole...
ps. mnie w chrzastce mniej bolalo niz tam w tym czyms na dole ^^
Kanibal napisał(a):Btw. nie wnikam w czym 'na dole'napletek?
Valhalla napisał(a):nie stac mnie na takie cudoKanibal napisał(a):Btw. nie wnikam w czym 'na dole'napletek?![]()
no dobra juz sobie nie zartuje
Valhalla napisał(a):^
moj kolega ma...
Pearl napisał(a):Niedawno przekułam sobie nosSama
Igłą jakąś. Powiem Wam, że w ogóle nie bolało, ale jak wyjęłam igłę, żeby kolczyka wsadzić to krew się lała jak z Niagary
![]()
![]()
gannon napisał(a):FaaajnieDlaczego miałabym sobie zrobić krzywdę? Tylko nos chciałam przekłuć sama. Jakby coś jeszcze to idę do studia tatuażu![]()
Głupie zabawy. Skończą się, jak raz zrobisz sobie krzywdę :?
Vomitor napisał(a):inspiracja tematyką wyrażaną w treści twego awatara? WinkNie no, skąd ... Wiesz, ja tak na prawdę nie znoszę przemocy
Vomitor napisał(a):a na drugi raz polecałbym wbić sobie dwie igły w tętnice na karku, skutek zapewniam byłyby po kilkakroć razy efektowniejszy LaughingTo już za duży hardcore jak dla mnie