• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tabaka

hmm...co sądzicie o tej używce? Bierze ktoś nałogowo, a może tylko od czasu do czasu? Jakie tabaki lubicie?

Ostatnio brałem Medyka, po prostu jak ściągnołem całą ścieszke to myslałem że mi oczy wypłynąSmile Ale było zajebiście Smile Na co dzień biore Gawitha Snufiego ( Czarna taka) Morelowa Smile a medyka polecam każdemu, tyle, że w mniejszych sklepach trudno dostępny Sad
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

co za temat lol...
w gimnazjum to modne .bylam to wiem...okropna jest swoja droga
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Pamietam czasy kiedy za malolata jezdzilo sie na wycieczki do Czech i nakupowalo tabaki. Zwykle byl to Red Bull, innych marek nie znam/nie pamietam. Ale nie powiem- kiedys lubilem "zazyc", co nie zdarza mi sie juz od jakis circa 2-3 lat.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

tabax Wink
wciągnęły mnie chamy ze szkoly zaraz jak poszedlem do LO Big Grin Co juz ciągnąłem - Gawith (Apricot, jest jeszcze COLA (nowość) ale rzuciłem zanim wyszło u mnie), Red Bull (standard, ale najmocniejszy z najbardziej dostępnych), Gletscher (ten niebieski lekko miętowy - polecam tylko do mieszanek), Lowen Prise (uhhhhh... smak Neo Anginu :!: wypluć), Medyk (trzepie Angry nie radze ciągnąć ciśnieniówkami - snuffnalem kiedyś z kumplami po 1/2 dlugopisa to zaraz po tym 0,5h stalismy nad koszem na smieci bo na bełty zbierało Angry Big Grin), Ozona (IMHO najlepszy tbx na swiecie - nie pod względem mocy ale smaku... ale mimo wszystko niedostepny w PL Evil or Very Mad ) i jeszcze coś czego nazwy nie pamiętam, w każdym razie o smaku... czekolady Wink

I mimo wszystko zgadzam sie z Hethell - okropna jest. Sam całkiem przestalem (dla kogoś Wink ), a niejednemu mojemu kumplowi trzeba było punkcje robić przez zaropienie zatok przez tbx (punkcja = przekłuwanie czegośtam w zatokach JEB****E dużą igłą na której sam widok TBMowiec może przyrzec ze będzie chodził do kościoła). Jeśli juz nie da się zrezygnować z ciągnięcia na codzień, polecam raczej odświętnie, przy okazji jakichś zlotów itp itd.. btw - baq+snuff=latanie Laughing

btw#2 - czytałem w Sztafecie że w Tarnobzegu tabax popularniejszy od piwa wśród <18 Big Grin
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka
Odpowiedz

gRuchot napisał(a):wciągnęły mnie chamy ze szkoly zaraz jak poszedlem do LO Big Grin
co złego, to nie ja <aniołek>

swoją drogą, wyrosłam Wink
Odpowiedz

Scully: kazdy z tego wyrasta Big Grin
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

medyk jest caałkiem przyjamny a raczej był bo jak wspomnieliscie z tego sie "wyrasta" Laughing
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
Odpowiedz

No w gimnazjum to sie tabake ciągnie przed każdą lekcją wiem ,coś o tym bo moi koledzy to ciągną.
gRuchot ma racje punkcja to okropna rzecz, wbijają do nosa 18cm igłe i spuszczają z nosa rope Confusedhock:
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

Takie coś idealnego na 'od święta', zdaje mi się :> Kaszubi zażywają to w każdym wieku przy pkazji różnych spotkan i jest ok...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Nom...naprawde w naszym Tarnobrzegu się mocno tabake ciągnieSmile Więcej nawet niż winaSmile U nas każdy ma w kieszeni swoją tabakeSmile Często robimy mieszanki np. Gawitha z Medykiem i proszkeiem do pieczenia hehe...kopieTongue Albo Gawitha + Medyka + owocowa herbataSmile
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

spróbuj z cynamonem albo z proszkiem z wnętrza zozoli (tych cukierków musujących Tongue )
Dałem sobie spokój z tym forum. żeby gadać z samym sobą nie musze tu wchodzić... nawet nie nawet wstawać z łóżka
Odpowiedz

widać że tutaj sami znawcy siedzą Laughing
Niech mi ktos powie jak wygląda pudełko ode tego znanego Medyka ,bo nie wiem Rolleyes
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
Odpowiedz

medyka są dwie wersje - mała (chyba 5g, taka chyba plastikowa kwadratowata niebieska puszeczka) i duża (25g - duża pucha z biało niebieskim wieczkiem)

poszukaj na allegro, w związku z tym że w tradycyjnych tytoniowych mało jest lepszych tabak - tam sie zazwyczaj zaopatruje w te lepsze. A pelna nazwa medyka to Medicated no.99 (wpisz tylko "medicated" i znajdzie)
Odpowiedz

co to znaczy po angielsku:
This tobacco product can damage your health and is addictive :!: :!:
Odpowiedz

Ten produkt nikotynowy może zaszkodzić Twojemu zdrowiu i jest uzależniający.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości