• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tabaka

Dobra przyznaje sie jest pozerem Crying or Very Sad
Odpowiedz

Cytat:a to, że ty słuchasz linkin park nie znaczy, ze wszyscy tak mają.

Riposty masz też 'finezyjne' Wink .
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):JAk to nie ma w solarium? JA nigdzie indziej nie kupuję ;>

O żesz kurwa, co to za chujowe solarium na moim osiedlu! Chyba rozpierdolę ten burdel! Mad
Laughing
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

hmm... to co, wchodzicie załóżmy do takiego solarium i mówicie "poprosze tabake?"
a właśnie, w jakich granicach są mniej więcej ceny?
fuck off and die
Odpowiedz

Dawno nie kupowalem ale chyba ok.5-10 zl
Odpowiedz

Cytat:hmm... to co, wchodzicie załóżmy do takiego solarium i mówicie "poprosze tabake?"

Nie- proszę zawsze o 'puzon do puszczania baniek mydlanych", to taki szyfr, przy pomocy którego kupuje się tabakę. Do tego zawsze należy przyjść do takiego solarium w czerwonych kaloszach i z melonikiem, inaczej ci nie sprzedadzą...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):
Cytat:hmm... to co, wchodzicie załóżmy do takiego solarium i mówicie "poprosze tabake?"

Nie- proszę zawsze o 'puzon do puszczania baniek mydlanych", to taki szyfr, przy pomocy którego kupuje się tabakę. Do tego zawsze należy przyjść do takiego solarium w czerwonych kaloszach i z melonikiem, inaczej ci nie sprzedadzą...

aha, dzięki za pomoc Tongue Rolleyes
fuck off and die
Odpowiedz

Ja już niestety nie biore...bo od jakiegoś czasu mam tak,ze zara jak wciagne i wydmucham po tm nos to mi sie strasznie chujowo zatyka...chyba se musze przerwe na dłuższyy yczas zrobić
Odpowiedz

Od czasu do czasu czemu nie, albo jak katar chce się usunąć...
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Jeszcze niedawno to chyba przeginalam troche z tym (raz zdecydowanie za duzo wzielam i bełtnęłam Confusedhock: ), ale teraz mi przeszlo... baaardzo zadko wyjmuje z kieszeni plaszcza Wink
Odpowiedz

A wciągał ktoś z Was może Red bull+Gawith Cola+pieprz czosnkowy mielony? P.S. Jeśli nie, to: Nie róbcie tego w domu! Wrrr Do Medyka niestety nie mam łatwego dostępu... W sandomierskim Tabaku najmocniejszy jest Red bull ;|
You labeled me, I'll label you. ];->
Odpowiedz

józek napisał(a):A wciągał ktoś z Was może Red bull+Gawith Cola+pieprz czosnkowy mielony?
Jasne, wszyscy Wink

Swoją drogą, zupełnie nie wiem, co ciekawego jest we wciąganiu tabaki. Nie lepiej wyłożyć trochę więcej kasy i kupić połówke? Wink Poza tym, mam jakąś nie całkiem zdefioniowaną niechęć do wciągania czegokolwiek do nosa. Sam nie wiem, skąd to, ale przynajmniej powstrzymuje mnie przed różnymi durnymi praktykami.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Swoją drogą, zupełnie nie wiem, co ciekawego jest we wciąganiu tabaki. Nie lepiej wyłożyć trochę więcej kasy i kupić połówke? Poza tym, mam jakąś nie całkiem zdefioniowaną niechęć do wciągania czegokolwiek do nosa. Sam nie wiem, skąd to, ale przynajmniej powstrzymuje mnie przed różnymi durnymi praktykami.
Ja też mam niechęć do wciągania. A połówka to oczywiście dobra alternatywa Wink . Z tym, że ja i tak rzadko kiedy się zaopatrzam w 0,5 Wink
Odpowiedz

No wiadomo że lepiej kupić 0,7 Laughing

a tabaka jest dobra na katar, ogólnie - jak wszystkie odmiany tytoniu - to chujnia. Tytoń to najbardziej zjebana używka wszechczasów, nie inaczej
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):No wiadomo że lepiej kupić 0,7 Laughing
W San Marino widziałem 1l Finlandii za 10 euro. Aż sobie potem w brode plułem, że kase już wydałem ..ale wydałem za to na Absynt, którego jeszcze nie otworzyłem Wink

..a, że tytoń do chujnia to nie od dziś wiadomo. Może Pan Kononowicz poradzi coś na to, za jakieś 4 lata Wink
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości