10-15-2005, 11:53 AM
Dobra przyznaje sie jest pozerem

Cytat:a to, że ty słuchasz linkin park nie znaczy, ze wszyscy tak mają.
ReTuRn napisał(a):JAk to nie ma w solarium? JA nigdzie indziej nie kupuję ;>
Cytat:hmm... to co, wchodzicie załóżmy do takiego solarium i mówicie "poprosze tabake?"
ReTuRn napisał(a):Cytat:hmm... to co, wchodzicie załóżmy do takiego solarium i mówicie "poprosze tabake?"
Nie- proszę zawsze o 'puzon do puszczania baniek mydlanych", to taki szyfr, przy pomocy którego kupuje się tabakę. Do tego zawsze należy przyjść do takiego solarium w czerwonych kaloszach i z melonikiem, inaczej ci nie sprzedadzą...
józek napisał(a):A wciągał ktoś z Was może Red bull+Gawith Cola+pieprz czosnkowy mielony?Jasne, wszyscy
warsadal napisał(a):Swoją drogą, zupełnie nie wiem, co ciekawego jest we wciąganiu tabaki. Nie lepiej wyłożyć trochę więcej kasy i kupić połówke? Poza tym, mam jakąś nie całkiem zdefioniowaną niechęć do wciągania czegokolwiek do nosa. Sam nie wiem, skąd to, ale przynajmniej powstrzymuje mnie przed różnymi durnymi praktykami.Ja też mam niechęć do wciągania. A połówka to oczywiście dobra alternatywa
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):No wiadomo że lepiej kupić 0,7W San Marino widziałem 1l Finlandii za 10 euro. Aż sobie potem w brode plułem, że kase już wydałem ..ale wydałem za to na Absynt, którego jeszcze nie otworzyłem