• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Szato de Jabol !

No a ja wia nie pijam Big Grin Uwielbiam browary i jakies "drinki" :-] . Wina ,nalewek itp nie tykam z powodu czestych wizyt w ubikacjii na dzien po libacjii Tongue
Bleeee...
Odpowiedz

taki prosty temat a jakim powodzeniem się cieszy Wink ja raczej mózgotrzepy omijam, ale w piwnicy leży własnej roboty na 18-stkę... czyli będzie miało jakieś 21 (nie wiem, jakim cudem)... poza tym kwitnące winorośle w lato gwarantują radość zimą - po raz pierwszy ogród na coś się przydaje
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Cytat:Mariusz P. napisał:
"winko w kartoniku....pychota...(ale mnie suszy.... )....mam tylko większy smak na trunki...buuu."

Cytat:hEx napisał:""Leśny dzban" ?? "

nie wino marki wino i Cavalir cudny.... Big Grin
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

hmm, coś mi ostatnio obrzydło piwo (echh, źle ze mną...), ale winka tudzież dobrej naleweczki nigdy nie odmówię. absolutnym klasykiem jest oczywiście cavalier (karton, a jakże! Tongue) wypróbowany i sprawdzony przy okazjach wszelakich. a ostatnio - zupełnie przypadkowo - całkiem, całkiem nalewka cytrynowa (szkło) za "cztery z czymś"... generalnie nie ma co wybrzydzać. tyle tego i wszystko taaakie smaczne Smile smakosze w naszej krainie nie zginą...
Odpowiedz

Ostatnio nalewka Cherry święci swoje triumfy, nie pogardzę też starym, dobrym Komandosem Wink

a - i wie ktoś, jak nazywa się jakiś siarkofrut o smaku miodowym? Na dobrą sprawę sama nie pamiętam, co piłam, a chciałabym dojść, bowiem bardzo mi posmakowało ;}
Odpowiedz

XXL, Kubi, Górski kryształ, Od 18 lat - to są moje ulubione bo litrowe i 12-14%! Po 2 jest fajna jazda!!

A najlepiej pije sie z dala od ludzi bo często po takich trunkach włącza sie agresor!!
Odpowiedz

a wino jabłkowo miętowe rządzi i już 8) heheh dziś jeszcze piłem wiśnie sandomierską Laughing
Odpowiedz

z tym jablko-mieta bluznisz ;p ale co do wisni nic zarzucic nie moge bo bardzo dobre wino Wink
Odpowiedz

tylko nie znowu wiśnia! nieeeeeeee!! mam ich dość!!
Wole wszelkiego rodzaju kokosy, mięty, czarne pożeczki a nawet miodowe!!
Odpowiedz

Balthor napisał(a):z tym jablko-mieta bluznisz ;p ale co do wisni nic zarzucic nie moge bo bardzo dobre wino Wink
jablko mieta mi tak fajnie gladko wchodzi Tongue jak tymbark jablkowo-mietowy Tongue z wisnia troche gorzej,ale nie ma co narzekac Laughing
Odpowiedz

Jak wy możecie pić takie radioaktywne ścieki? Raz to kupiłem, odkręciłem butelkę(komandosa) i jak Boga kocham zrzygałem się, miałem torsje przez jakieś 2-3 minuty( cholerstwo razem z wymiotami wylało mi się na ubrania), przecież to wali wymiocinami, sikami, dosłownie wszystkim. Z reguły nie piję(jak już to 1 browarka max/dzień) i dziwie się jak to można pic?Może ktoś mi wytłumaczy :?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Tego się nie wącha, to się pije Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Tego się nie wącha, to się pije Laughing

Ale jakim sposobem? Nie sądze, abym poświęcił się na tyle, żeby wypić coś, co śmierdzi jak wymioty i cofa mnie na kilometr.
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
Tomash napisał(a):Tego się nie wącha, to się pije Laughing

Ale jakim sposobem? Nie sądze, abym poświęcił się na tyle, żeby wypić coś, co śmierdzi jak wymioty i cofa mnie na kilometr.

Wiesz, jak się ma 15 - 17 lat, to się ma takie "szczegóły" w dupie, chodzi o to żeby się nawalić, "dla szpanu"... ja kiedyś(jakieś 3,5 roku temu) potrafiłem wydoić dwa wina, a dziś?! od wielkiego święta zdarza się jakiś komndos, którego ledwo zmęcze przez godzine :/ co innego nalewka kokosowa, która jest naprawde normalna...no ale temat o jabolach, więc nalewy się nie liczą :?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):[quote="Nevermore
Wiesz, jak się ma 15 - 17 lat, to się ma takie "szczegóły" w dupie, chodzi o to żeby się nawalić, "dla szpanu"

Prawda, ale ciągle nie odpowiedziałeś mi jaką"techniką" to pić, zeby nie puścić pawia Laughing . Wiesz zapach to jedno, a smak to drugie, choć gdzieś czytałem, że smak w 90% zależny jest od zapachu. Smile

ECH, a może ja juz za stary jestem na takie ścierwa? Sad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości