• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

System ostrzeżeń

Pandora napisał(a):
Kamael napisał(a):
Tomash napisał(a):Laughing Kelthuz dostał bana, nie moge Laughing a wiecie co jest najlepsze? że na metalheart też go
już mają dość Angry
A skąd wiesz? ;> Bardzo dobra to wiadomość, ale wolałbym się upewnić nim zacznę się cieszyć ;D.

Znajdź jakiś jego post. Pod nazwą użytkownika pojawił się napis "Użytkownik ma BANA" Confusedhock:
Cieszmy się i radujmy ;].
Odpowiedz

Oj oj oj... cóż za nieszczęście... Angry Angry Angry

A na serio NARESZCIE!!!
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

NIEMOŻLIWE!! No co wy, poważnie? Ale ten ban jest trwały czy na kilka(naście) - powiedzmy - dni?
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

ale wy jestescie !! zablokowali nam najlepszego czlonka forum!! jedynego tru metala i poganina...kto teraz bedzie nas sprowadzal na dobra droge??? Laughing Laughing Laughing
Odpowiedz

velvetova napisał(a):ale wy jestescie !! zablokowali nam najlepszego czlonka forum!! jedynego tru metala i poganina...kto teraz bedzie nas sprowadzal na dobra droge??? Laughing Laughing Laughing
Myślę, że niestety na deficyt osób starających się to robić narzekać nie powinniśmy.
Odpowiedz

velvetova napisał(a):ale wy jestescie !! zablokowali nam najlepszego czlonka forum!! jedynego tru metala i poganina...kto teraz bedzie nas sprowadzal na dobra droge??? Laughing Laughing Laughing

jak to kto?! a raczej co - słownik hegemona - wgmnie najlepszy temat w dziale humor odkąd tu jestem, czyli od początku roku Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):jak to kto?! a raczej co - słownik hegemona - wgmnie najlepszy temat w dziale humor

Cóz... nie od początku tam się znajdował Laughing
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Tomash napisał(a):

jak to kto?! a raczej co - słownik hegemona - wgmnie najlepszy temat w dziale humor odkąd tu jestem, czyli od początku roku Laughing
eeeee nie znasz sie... Surprised Surprised Surprised to nie to samo co KelThruz... Laughing
Odpowiedz

A JA PROPONUJĘ I APELUJĘ BY ZOSTAŁA WPROWADZONA MOŻLIWOŚĆ ZDEJMOWANIA OSTRZEŻEŃ :!: PRZEZ MODERATORÓW, (NP. PO JAKIMŚ CZASIE), GDYŻ NIE JEST TO PRZECIEŻ BAN, KTÓRY TO MODZI MOGĄ ZDJĄĆ W PRZECIWIEŃSTWIE DO OSTRZEŻEŃ :!:
Odpowiedz

Po pierwsze nie krzycz. A po drugie, kto powiedzial, ze modzi nie moga zdejmowac ostrzezen? Zapewniam, ze maja taka mozliwosc.
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):Po pierwsze nie krzycz. A po drugie, kto powiedzial, ze modzi nie moga zdejmowac ostrzezen? Zapewniam, ze maja taka mozliwosc.
nie krzyczę, apelowałem...
więc Dżemiku twoje kłamstwo wyszło na jaw... jak mawiają "kłamstwo krótkie ma nogi" :?

- PM:
Od: Dżemik
Do: DeMoN.|.
Wysłany: Sob Kwi 09, 2005 8:21 pm
Dżemik napisał(a):a! i ostrzezen nie da sie cofnac.. co najwyzej bana moge odwiesic..
Odpowiedz

Hm.. Dalbym glowe ze jeszcze wczoraj bylo o jedna karteczke mniej..

Oh well.. Tak czy siak ostrzezenia nie mam zamiaru Ci zdejmowac..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Hm.. Dalbym glowe ze jeszcze wczoraj bylo o jedna karteczke mniej..

Oh well.. Tak czy siak ostrzezenia nie mam zamiaru Ci zdejmowac..
nie ma to jak rżnąć głupa... :?
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):nie ma to jak rżnąć głupa... :?

Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację

Ajt?
Odpowiedz

Acrid napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):nie ma to jak rżnąć głupa... :?

Admini i Moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi, pilnują porządku i oczywiście mają ZAWSZE rację

Ajt?
bullshit... :!:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości