Angel of death napisał(a):a co z Shivo ?
Shivo? Kto to taki?
Jeśli masz na myśli Shavo to powiem tobie, że względem niego jestem nautralny. Nie jest świetnym muzykiem ale i nie jest idiotą jak Daron. Co zrobi mnie nie obchodzi...
Angel of death napisał(a):w życiu bym nie uznała ze soad to punk xD...
Heh... muzyka z elementami punku. Nie takiego rasowego, true a la SexP czy Ramones itd. ale coś tam mamy...
Angel of death napisał(a):...gdybym miala to zaszufladkowac dała bym to do alternatywnego hardrocka
Dziewczynko! Wiesz czym jest HARD ROCK!? Buahaha... Led Zeppelin, Rainbow, AC/DC... chyba, że chciałaś napisać coś w stylu "ciężki rock" - to OK. Ale hard rock... mamusiu. Wiesz co to za gatunek?
Caleb napisał(a):Wkurza mnie taka nietolerancja-niektórzy zdaje mi się mają się za jakichś super-mrocznych ultra-znawców muzyki i zarzuca przez to SOAD kicz.
Heh... ja jestem fanem SoaD. STAREGO SoaD. Stare płytki miażdzą (no już tak sie nim nie podniecam ale szanuję). Po prostu przedstawiam swoją opinię o ostatnich dokonaniach grupy.
Caleb napisał(a):Ja rozumiem, że to nie to samo co metal z prawdziwego zdarzenia...
SoaD to nawet nie metal z "żadnego zdarzenia". Ot - zwykłe "cięższe granie" ale nie metal. Proste.
Caleb napisał(a):Przyznam, że przez ten temat zraziłem się do forum szczegolnie , ze momentami przypomina mi to kłótnię dzieciaków.Myślałem, że tutaj można spotkać kulturalniejszych ludzi
Nie, nie... Tobie chodzi o to, że nie możesz pogodzic się z krytyką Twojego ulubionego bandu. Jeśli uważasz, że rozmowa nie jest kulturalna - streszczę Tobie to co dotychczas napisałem, ładnie i przyjemnie:
"Starego SoaD bardzo lubię ale to co dzisiaj robią jest bardzo słabe i zwyczajnie mi się nie podoba."
O!