• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

System Of A Down

aXe Rose napisał(a):Chcesz posłuchać dobrego rocka, to zamów sobie lepiej Ozzmosis albo coś w tych klimatach - przynajmniej nie wyrzucisz kasy w błoto.

Się odezwał fan g'n'r Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

A jak, przynajmniej wie co najlepsze 8)
Odpowiedz

Jak dla mnie "Hypnotize" to zdecydowany krok naprzód w porównaniu do "Mesmerize", które uznaję za ich najsłabszą płytkę. "SOAD - do przodu, nie wstecz". Wink
"Mesmerize" było zbyt mdławo - łzawe, na "Hypnotize" jest więcej czadu.
Ale i tak rządzi dwójka.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Moja opinia o SoaD po "Toxicity" lub ew. po "STA!" - SHIT DO POTĘGI!!! Mad

Jak ktoś chce poczytać mojej opinii o przeobrażeniach w SoaD niech pisze - może coś wkrótce nabazgrole Wink. Ale ostrzegam Laughing . Ostatnio z mojej miłości do pierwszych dwóch płytek narodziła się nienawiść do dwóch ostatnich (a zwłaszcza do "HypnoSHITze").
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Na toxicity kilka fajnych kawałkow,ostatnie wydawnictwa fuuj
Odpowiedz

Cytat:ostatnie wydawnictwa fuuj

Nie ma to jak konstruktywna krytyka...
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

Też nie przepadam za nowymi dokonaniami Surprised
Odpowiedz

nom, mezmerize i hypnotize to kicha.. podobają mi sie poszczególne kawałki .. ale co do toxicity i steal this album jak dla mnie to fajny płytki :]
Odpowiedz

SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel wszechczasów.Chop Suey! Toxicity, BYOB i wiele innych-można sluchac bez konca.Co prawda od Pypnotize oczekiwałem więcej, ale i tak pozostaje to arcygenialna nuta.
Odpowiedz

Caleb napisał(a):SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel wszechczasów.

Nie za wcześnie na takie osądy? Cóż oni takiego genialnego zrobili? Gdzie tam masz coś do tego stopnia oryginalnego, że można to uznać za genialne?
Odpowiedz

Zauważ, że napisałem "moim zdaniem".Może zle to wyrazilem.Oni sa jedna z najlepszych kapel jak dla mnie, gdyż nigdzie nie spotkalem sie podobną muzyką, a na pewno takich jak np. Chop Suey.Tego nie moge po prostu opisac slowami-muze to bardzo rpzezywam kiedykolwiek ja wlacze nawet sluchajac tego samego 50 raz.
Odpowiedz

Caleb napisał(a):SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel...

RZĄDZIŁ, RZĄDZIŁ mój drogi... jego czas minął... skiśił się, giga-skomercjalizował (komercyjny był zawsze ale teraz... agrhhh...), wypalił artystycznie i zgrzybniał. Niestety ale dzisiejsze SoaD to kicha. Te reklamy, hordy dzieciaków <15 oraz Daron (który dostał ataków megalomanii) niszczą ten zespół.
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):
Caleb napisał(a):SOAD rządzi.To moim zdaniem jedna z najlepszych kapel...

RZĄDZIŁ, RZĄDZIŁ mój drogi... jego czas minął... skiśił się, giga-skomercjalizował (komercyjny był zawsze ale teraz... agrhhh...), wypalił artystycznie i zgrzybniał. Niestety ale dzisiejsze SoaD to kicha. Te reklamy, hordy dzieciaków <15 oraz Daron (który dostał ataków megalomanii) niszczą ten zespół.

przykro mówic ale to niestety prawda.... system ocieka komerchą... a to co teraz odstawia Daron to istna porażka Mad
Odpowiedz

Ciekawość - co takiego gość odstawia, bo jam jest nie w temacie.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

tworzy własne sola.. nagrywa osobne płyty... ocieka komerchą, odczepia sie od zespołu, reklamuje sie na siłe... wszytko czego nie lubie
Odpowiedz