• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

System Of A Down

Aż mi niedobrze czasem, tak długo ich słucham. Big Grin
Ale szzcerze mówiąc bardziej sobie cenie King Crimson, czy Pink Floyd. ALe są świetni !
" Kobiety nie bij nawet kwiatem. "
Odpowiedz

wlasnie na mikolaja dostalam ich plytke steal this album (32 zeta Big Grin) noi przesłuchuje te piosenki i naprawde są swietne ..
Roulette piekna sliczna piosenka
IEAIAIO - piekne z orientalnym refrenem
legendarne fuck the system (dziwne i ekscentryczne) oraz boom!! to cos pieknego... mglabym tak wymieniac bezprzerwy... miodzio !! Laughing
Odpowiedz

Niestety w Polsce mało jest trochę fanów-soad.Przynajmniej w porownaniu z niekotrymi miejscami.Coz-nie wszyscy rozumieja ich ideologię.Ja SOAD koniecznie codziennie slucham bo to boska nuta.
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):wlasnie na mikolaja dostalam ich plytke steal this album (32 zeta Big Grin) noi przesłuchuje te piosenki i naprawde są swietne ..
Roulette piekna sliczna piosenka
IEAIAIO - piekne z orientalnym refrenem
legendarne fuck the system (dziwne i ekscentryczne) oraz boom!! to cos pieknego... mglabym tak wymieniac bezprzerwy... miodzio !! Laughing
Taaaaaaak, cudo Big Grin Dostałam tą kasetkę parę lat temu od kumpeli i od razu mi się spodobała. Aleśmy wariowali na imprezie do tych dźwięków ... Aż się łezka w oku kręci na to wspomnienie Rolleyes Laughing
Odpowiedz

Kurna, Hypnotize mnie rozjebało, świetna płyta!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Kurna, Hypnotize mnie rozjebało, świetna płyta!

Oj Tomasz, Tomasz... Wink
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):

Głupiś i tyle. Zapewne nawej jej nie słyszałeś Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
statekx napisał(a):

Głupiś i tyle. Zapewne nawej jej nie słyszałeś Laughing

Czasem martwie sie o Ciebie, ze nie rozumiesz przeslania nazwy tego zespolu. Pod przykrywka kryje sie nazwa System For A Down Laughing
Odpowiedz

Caleb napisał(a):Niestety w Polsce mało jest trochę fanów-soad.

A można jaśniej? Bo już na każdym rogu ulicy można spotkać zi@ma, który się j@ra soadem Wink
Odpowiedz

W takim razie zamawiam ją na święta Wink
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

A ja prawdę mówiąc nie rozumiem tej wielkiej fascynacji systemem. Wszyscy moi znajomi tego słuchają i nigdy nie wiem o co im chodzi. Można posłuchać ale bez przesady...
Odpowiedz

Gówniana płyta... najgorsza w dorobku SoaD. "Mesmerize" kuleje ale po kilku przesłuchaniach jest całkiem znośnie - ma całkiem przyzwoite momenty ale to co nam teraz zaserwowali chłopaki to niezła kupa... brak energii, polotu... za dużo Darona - za mało Serja (zarówno tekstowo jak i wokalnie). Płyta-shit. Nie polecam. I tak pierwszego albumu nic nie pobije... ("Toxicity" też uwazam za dobry album ale z małym 'minusikiem')...

Beast King napisał(a):W takim razie zamawiam ją na święta Wink

Lepiej sie zastanów... Laughing
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

MaFFej napisał(a):
Beast King napisał(a):W takim razie zamawiam ją na święta Wink

Lepiej sie zastanów... Laughing

Kierowałem się opinią Tomasha, ale sprawę jeszcze sobie przemyślę Smile
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

W ogole tego nie sluchajcie! wyrzucie przez okno wszystko co macie z tym boysbandem wspolnego!!!
Odpowiedz

Chcesz posłuchać dobrego rocka, to zamów sobie lepiej Ozzmosis albo coś w tych klimatach - przynajmniej nie wyrzucisz kasy w błoto.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz