• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

System Of A Down

Nie znosze.ZADEN ich utwor mi nie wchodzi, nowej plyty nie slyszalem, bo masochista nie jestem.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

LUDZIE i LUDZISKA Wink . Trudno sie mowi. Mi za to nie podchodzi kapela ktorej ty sluchasz i co? 8) bracie 8)
SOAD rządzi...
Odpowiedz

Divayth napisał(a):LUDZIE i LUDZISKA Wink . Trudno sie mowi. Mi za to nie podchodzi kapela ktorej ty sluchasz i co? 8) bracie 8)

1.Skad wiesz, czego slucham?
2.Czy ja cos nabluzgalem na twopja kapele, rzucilem w kogos inwektywa?Bo nie widze sensupisania takiego komentarzu jak Twoj.

ps.Bracie Tongue
Odpowiedz

Divayth napisał(a):SOAD to moja milosc, wiara, religia, i co tylko moze byc....... bóstwo. Potwierdza to fakt, ze mam wszystkie ich plyty i teledyski, takze z koncertow. Uwazam jednak ze najlepiej udala im sie plytka toxicity. Najgorzej zas steal this album, ale czekam na hypnotize. Z tego co czytalem to nie zapowiada sie zle. Ją tez bede miec Angry

Proponuje abys pisal sobie w tym topicu swoje milosne wyznania, a do innych nie wchodz bo mnie chvj strzeli.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Ja pierd.ole za przeproszeniem. Czepiacie się go jakby nie wiem co napisał ... Wyluzujcie trochę.
Odpowiedz

Dla mnie zespół lekko pół-średni... Kilka utworów w miarę dobrych Question
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Ja akurat nie cierpie SOAD i tego typu kapel. Są beznadziejni, jak dla mnie to są jednym z tych co pohańbili rocka. Jednym słowem totalny kicz.
Odpowiedz

Z deka przegiales z tym "pohanbili rocka" :?
nie jestam ich jakims zagorzalym fanem, ale niektorych kawalkow naprawde da sie poslychac Smile
Barça es más que un club
Odpowiedz

System to jedyny zespoł nu ktorego moge słuchac...byle nie zbyt czesto.
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Ja akurat nie cierpie SOAD i tego typu kapel. Są beznadziejni, jak dla mnie to są jednym z tych co pohańbili rocka. Jednym słowem totalny kicz.

Wyjdź.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):Ja akurat nie cierpie SOAD i tego typu kapel. Są beznadziejni, jak dla mnie to są jednym z tych co pohańbili rocka. Jednym słowem totalny kicz.
Jasne, bo jedyna rzecz, którą lubisz to zmienianie awataru i podpisu. SOAD jest zupełnie wporządku, najbardziej w pamięć zapadła mi ATWA.
Odpowiedz

chłam.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):chłam.
Oczywiście się nie znasz.
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
statekx napisał(a):chłam.
Oczywiście się nie znasz.

oczywiście się zna
Odpowiedz

Dobra kapela - ci którzy stawiają ją na równi z LP są oczywiście głusi i się nie znają Wink
Odpowiedz