- Liczba postów:
- 31
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Już niedługo nowy album SOAD będzie w sprzedaży. CIGARO, utwór który mnie się bardzo podoba jest zapowiedzią nowego albumu Messermize. Jeżeli o mnie chodzi to czekam na nowy album i koncert SOAD w Polsce. Co do koncertu to prawdopodobnie w tym roku się nie doczekamy. Jednyną nadzieją jest koncert w Berlinie 22.06.2005. Pozdrawiam wszystkich fanów dobrej muzyki tzn. fanów Korn i SOAD itp. 8)
Piraci komputerowi wszystkich sieci p2p, łączcie się !!!
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 31
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Co jak co, ale moi frendzi i ja zrobimy wszystko żeby pojechać na koncert do Berlina. Gorzej z powrotem do kraju. Koncert 22.06 a 23.06 zakończenie roku szkolenego
![Laughing Laughing](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/lol.png)
. Im większa ekipa tym lepiej. Jakby się coś zmieniło to pisz. 8)
Piraci komputerowi wszystkich sieci p2p, łączcie się !!!
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
....no wiesz z sumie wy z Koszalina do Berlina az tak daleko nie macie...ja jestem troche w gorszej sytuacji...
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Hyhy, koncert w moje urodzinki....
![Wink Wink](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/wink.png)
jakiż by to był cudownie piękny prezent
Ale pręczej SOAD do Słupska przyjedzie niż mnie puszczą na koncert
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 512
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ludzkość schodzi na psy, ponieważ nie słucha SOADu czy KORNa?
Komercja.
My God is beautiful.
- Liczba postów:
- 58
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Pierwsze 2 plyty, jak dla mnie rewelacja. Chwilamim myslalam ze ideal. Jak wydali Mezerize to mialam ochote skoczyc z mostu. Zeby tak sie zeszmacic. Te nowe pisoenki to juz nie soad, jakby ktos inny je stworzyl. Komercja calkiem ich zzarla. Moim zdaniem gł wszystko przez darona. Zawsze go nie lubilam, ale w tej plycie to mnie powalil na kolana. Prawie w kazdej piosence wpieprza sie na wokal, a uwazam, ze serjej spiewa bardzo dobrze i nie potrzeba mu pomocy. W ogole czytalam gdzies , ze to daron bez zgody kolegow z kapeli, podpisal jakis kontrakt na $$$$, zeby byc bardziej popularni i nagrac wlansy solowy projekt. I dlatego pewno teraz soad slucha cala papka, ktora nigdy wczesniej o nich nie slyszala. Dla mnie sa oni teraz na straconej pozycji, kiedys bylo inaczej....
Co do korna, uwazam, ze to jeden z gorszych zespolow rockowych, metalowych czy nu-metalowych, nawet nie wiem do czego to przysadzic. Nie wnosza niczego nowego do muzyki, a wrecz przeciwnie wydaje mi sie,z e nasladuja inne swietne zespoly. Zespol, ktory stoi na czele komercyjnosci.
- Liczba postów:
- 3
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
2 pierwsze plyty sa genialne
(Shimmy, Toxicity, Sugar, Know)
ale Mezmerize niezbyt mi sie podoba ;/ troche to zjeb****