- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Ja polecam In Flamesów: jotu, Everything Counts. ,The Hive. i całą płyte Rerote To Remain! 8)
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Saul.. To zalezy w jakiej muzie gustujesz.. 2 ostatnie plyty (R2R i STYE) to duzy krok w strone alt. metalu tudziez nu metalu.. Starsze wydania (TJR, LS i Whoracle) sa najbardziej deathowe.. Najbardziej melodyjne plyty to Clayman (zdecydowanie) i Colony. Dlatego polecam utwory z Claymana.. Another Day In Quicksand.. Swim.. Bullet Ride tudziez Suburban Me.. Geniusz w najczystszej postaci .. =)
- Liczba postów:
- 105
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Powiem ci co się dzieje System i Korna to zespoły które uwarzają się za mocne i nie wiadomo jak dobre, ostatnia płyta Korna którą nazwali THE BEST OF... sam tytuł mnie rozpieprza jest pełna kowerów i słabych kawałków Korna. Ludzie lubią Korna i System tak miedzy 12-14 rokiem zycia chyba najbardziej, nie znając angielskiego śpiewają coś pod nosem a prawda jest taka że te dwa zespoły mają bardzo pusty i słabe teksty swoich piosenek.
I nadeszła szkoła...
gg # 4622287
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Akurat nazwa 'The Best Of..' nie powinna Cie dziwic.. Wszak co drugi zespol ma taka plyte w swoim dorobku..
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Hehehe... zdenka88, ciekawy jestem czy przejrzałeś/aś chociaż jeden tekst Systemu... Puste i słabe teksty mówisz... Twoje zdanie, tyle, że ja śmiałbym się z nim nie zgodzić. Może nie postawiłbym ich na równi z paroma innymi moimi ulubionymi kapelami, ale te teksty na prawdę przypadają mi do gustu.
Korn w ogóle mnie nie interesuje, bo ich muzyka jest cholernie monotonna i nudna, w teksty tym bardziej się nie zagłębiałem.
Eee, nie chce mi się już wykłócać na ten temat, ale swoją drogą powiedz mi jakie teksty dla Ciebie są "mocne"? Oświeć mnie...
- Liczba postów:
- 105
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Z tym jakie "mocne" chodziło mi o ich granie... Oni myślą że grają mocną i cięzką muzyke i tak sądzą też 12-14 latki podniecające się np Kornem o to chodziło
I nadeszła szkoła...
gg # 4622287
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Po pierwsze Ironi to tania szmira, gejowy pop gitarowy.
Po drugie : system to nie żaden nu metal, a zwykły metal z genialnymi i oryginalnymi aranzacjami (nikt inny nie tworzy podobnej muzy) plus wysmienity i ekspresyjny wokal.
Gwoli scisłości pragnąłbym wspomnieć, iż wśród wielu muzyków z tzw. tru bandów jak i właścicieli najwiekszych metalowych wytwórni (a więc ludzi, którzy z pewnością świetnie orientują się w tej muzyce )jest wielce szanowany...
p.s jedynym przywilejem ironów jest okres w jakim powstali, fakt że byli jednymi z pierwszych...nic wiecej, bo muzycznie się nie bronią.
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
zdenka88 napisał(a):Ludzie lubią Korna i System tak miedzy 12-14 rokiem zycia chyba najbardziej, nie znając angielskiego śpiewają coś pod nosem a prawda jest taka że te dwa zespoły mają bardzo pusty i słabe teksty swoich piosenek.
...nie zgadzam sie z toba...ale szanuje twoje opinie..jednakze ja nadal bede tego sluchala...bo dla mnie to jeden z niewielu zespolow...ktory spiewa o czym waznym...a nie o jakis tam srotach-pierdotach..to moje zdanie...ale po to przeciez jest forum...zeby wypowiadac swoje zdanie...
![Laughing Laughing](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/lol.png)
...
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
[quote="Krolik"]Po drugie : system to nie żaden nu metal, a zwykły metal z genialnymi i oryginalnymi aranzacjami (nikt inny nie tworzy podobnej muzy) plus wysmienity i ekspresyjny wokal.quote]
....
![Big Grin Big Grin](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/biggrin.png)
...i z tym zgodze sie w 100%...
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Cytat:nie zgodzę się z Twoją wypowiedzią. Ten "turek" z numetalowego systemu ma beznadziejny głos..., w niczym nie dorównuje Dickinsonowi
...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!