- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...jestem w szoku....szukam... i szukam.. i nie moge nic o Systemie znalezc...czyzby prawdziwi fani SOAD juz nie istnieli...kurde co sie z wami dzieje...albo Korn...tego juz tez nie sluchacie..ludzkosc schodzi na psy..i tyle..
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...dla mnie nie ma piosenki Systemu ktorej moglabym nie lubic....aczkolwiek mam swoje ulubione...np...Innervision...Spiders..Boom....nie ma dnia bym ich nie sluchala... a co do Korna to bardzo dobrze znam ich ostatnia plyte,,najlepsza piosenka dla mnie to nie jak powszechnie sie uwaza Did my time..lecz Counting on me...mam na kompie wszytskie albumy Korna..ale utowrow jest tyle ze nie sposob ich wszytskich zapamietac...a procz w/w...hmm...przyjemnosc sprawia mi sluchanie...
...In Flames...ostatnimi czasy tez kapeczke Slipknot...ale tylko wybrane piosneki....
..."szalenswto weszlo w nasze glowy bo...On jest spelnieniem niespelnionych wciaz marzen...
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...hmm...ostatnia plyta Slipknota jest bardzo dobra...zwlaszcza piosenki o lagodniejszym brzmieniu...np..Duality...Circle...Vermilion...no i oczywscie Prelude...ale z calym szacunkiem dla tego zespolu...nikt nie pobije Systemu....amen...
- Liczba postów:
- 50
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja jestem ciekaw czemu się tak uczepiliście biednego rock'a/hardrock'a. Wszyscy sądzą że to nu metal więc założyć go w dziale Inna muzyka czy gdzie tam trzeba, a nie tutaj. Ehhhhhh...
AC/DC RLZ!!!
- Liczba postów:
- 145
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
...wiec jaki twoim zdaniem zespol zasluguje na miano lepszego niz system...??...kazdy slucha tego co chce...jednak mnie nikt nigdy nie nakloni do zmian zdania o systemie...dla mnie on jest najlepszy i juz..
zresztą po co porównywać klasykę (Iron Maiden itd.) z gównem (slipknot, soad itd...). To tak jak porównanie malucha i mercedesa klasy "s" (np w osiągach)
nie lubię się kłócić bo to nie ma sensu...
Kamael też nic do Ciebie nie mam i mieć nie będę o to że słuchasz systemu i Ci się podoba. Każdy słucha to co lubi, ale prawda jest taka że Iron Maiden więcej wniósł do metalu i np. zapoczątkował tzw: "New Wave Of British Heavy Metal" a System ??
Ok już się nie czepiam
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Możliwe, metal mówiąc szczerze jest mi w większości obcy (z wyjątkiem paru zespołów typu Moonspell, Therion, Hunter) i nie bardzo dotyka mnie to, co wniósł Iron Maiden. Jeśli tak mówisz pewnie wniósł wiele i ja to doceniam. Dla mnie System to po prostu kawał dobrej muzyki. Czy wniósł coś do metalu? Nie wiem. Nie wiem czy System coś zapoczątkował tak IM, mówiąc szczerze jeszcze pod tym względem tego nie analizowałem. A masz rację, że należałoby. Taka dyskusja jak widać czasem jest potrzebna, a nie koniecznie trzeba się wykłócać.