• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SW Ep III Revenge of the Sith

Laughing chcesz to ci divx'a podrzuce, pewnie bedzie przed premierą...
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

SHOX! napisał(a):Laughing chcesz to ci divx'a podrzuce, pewnie bedzie przed premierą...

pewnie już jest ale trzeba dobrze poszukać. "Dwie Wieże" miałam 2 miesiące przed premierą i to w doskonałej jakości na 3 płytach Tongue ale SW wolę zobaczyć w kinie Big Grin
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Mam bilet na premiere Smile
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Neth napisał(a):Mam bilet na premiere Smile

Łoo, ale jesteś boss Big Grin

A ja właśnie obejrzałem trzy nowe trailery, naprawdę wypaśny kawałek kina, jejku, niech już będzie 19 maja !!!!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):(..) niech już będzie 19 maja !!!!

ta... dziekujmy naszym belfrom, że obozy integrujące klase urządzają w cudownych terminach 13 V - 20 V :? i żeby wrócić DZIEŃ PO premierze!! <wali głową w biurko>
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Dziękujmy ministerstwu edukacji że w ten dzień będę pisał maturę z WOSU i zamiast biegać z kumplem po mieście i machać pomalowanymi na różne kolory patykami bucząc przy tym Marsz Imperialny to będę przez pięć godzin dusił się w garniturze w szkole Evil or Very Mad

<rzuca nożem w zdjęcie ministra edukacji i trafia w oko>
Odpowiedz

I. <trafia w oko swoje (jakim cudem Confusedhock: ) czy ministra na zdjęciu?>
II. <skąd ma fotki ministra w pokoju?????>
III. <kiedy wyjdzie kompletna seria DVD SW?>
Odpowiedz

Cytat:I. <trafia w oko swoje (jakim cudem Confusedhock: ) czy ministra na zdjęciu?>
Oko ministar, nie moje, bo (zaraza) rzucam nożem a nie bumerangiem coby wracał Big Grin
Cytat:II. <skąd ma fotki ministra w pokoju?????>
Jednym z dobrodziejstw jakie niesie ze sobą internet jest możliwość dorwania zdjęcia każdego polityka i wydrukowania go sobie. A poza tym to żart był... Laughing
Cytat:III. <kiedy wyjdzie kompletna seria DVD SW?>

On nie ma pojęcia, ale po urodzinakch zamiaruje kupić tego boxa z klasycznymi epizodami. Już się cieszy i łapki zaciera.
Odpowiedz

Podejrzewam, że część trzecia w niczym nie będzie lepsza od poprzednich... Niestety
Odpowiedz

A ja proponuje przed Epizodem 3 obejżeć Wojne Klonów - wyjaśnia wiele rzeczy Big Grin Big Grin Laughing
Niech MOC będzie z tobą
[Obrazek: fanta1ou.gif]
[Obrazek: 145ez1.jpg]
Odpowiedz

Nie Wojnę, a Atak Klonów. Oglądałem - niezła parodyjka. Szczególnie mi się podobało jak Yoda zaczął śmigać po ścianach. Zastanawiające, jak Lucas mógł zrobić takie "coś" :?
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Nie Wojnę, a Atak Klonów. Oglądałem - niezła parodyjka. Szczególnie mi się podobało jak Yoda zaczął śmigać po ścianach. Zastanawiające, jak Lucas mógł zrobić takie "coś" :?

Nie ja sie nie pomyliłem Chodziło mi o serial Gwiezdne Wojny - Wojny Klonów.!!!! Akcja jego toczy sie po między II a III epizodem

a oto skreen z jednego z odcinków
[Obrazek: cw170ta.jpg]

i okładka od DVD

[Obrazek: b0006z2lmo01lzzzzzzz9mq.jpg]

Surprised Surprised Laughing
Niech MOC będzie z tobą
Odpowiedz

NIE NIE NIE! Żadnych seriali o SW, tymbardziej rysunkowych! Mad rzeczywiście, Stara Trylogia jest o niebo lepsza od I i II części, ale po obejrzeniu zwiastunów i przesłuchaniu ścieżki dźwiękowej część III zapowiada się niezmiernie interesująco.
Odpowiedz

O rany! Jak zobaczyłem rysunkowego Obi-Wana mało z krzesła nie spadłem! Gdzie można coś takiego kupić?
Odpowiedz

Ja to Wojne klonów sciągam przez emule. linki są na osloskop.NET
Niech MOC będzie z tobą
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: