• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SW Ep III Revenge of the Sith

Wlasnie obejrzalem trailer trzeciej czesci SW i przyznac musze iz ma ona szanse stac sie tym o czym kazdy wyznawca Trylogii marzy... Po tych kilku ujeciach palam wielkim optymizmem. Moze wreszcie dane nam bedzie ujrzec prawdziwy film, a nie marna zabawe w Gwiezdne wojny jaka byly dwa poprzednie (co nie oznacza ze mi sie nie podobaly, wrecz przeciwnie, jednak nie wywolaly we mnie tylu emocji co Trylogia). Polecam - sciagnijcie trailer i ocencie sami. Ja sie slinie na sama mysl o finale... szczegolnie ze pod koniec pokazowki pojawia sie sam majestatyczny darth Vader w pelni okazalosci... :]~~~

Oto link:
ed2k://|file|star.wars.episode.3.trailer.ws.pdtv.ac3.xvid-fqm.[BT].avi|45123584|866AB9526076F617B5EEE34B1F089CA8|/
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Co prawda trailera jeszcze nie widzialem (zaraz to nadrobie).. ale jakos nei wierze ze Lucas nauczyl sie rezyserki..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Powiem tak: trailer robi wrażenie!!! I jest Lord Vader!!! 19 maja to będzie wielki dzień, nie dość, że wtedy piszę ostatni egzamin to jeszcze Epizod III. Nie mogę się już doczekać!!! Patrząc na zwiastun można mieć nadzieję, że zbliży się do jakości Imperium Kontratakuje (ale i tak nie będzie lepszy, bo to niemożliwe jest).
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Patrząc na zwiastun można mieć nadzieję, że zbliży się do jakości Imperium Kontratakuje (ale i tak nie będzie lepszy, bo to niemożliwe jest).
Zgadzam sie w 100%
Dżemik napisał(a):Co prawda trailera jeszcze nie widzialem (zaraz to nadrobie).. ale jakos nei wierze ze Lucas nauczyl sie rezyserki..
Trzeba miec nadzieje... ;] moze tym razem napisali scenariusz.
Odpowiedz

Ej chlopaki no co wy ?? Nie wdzieliscie przypadkiem epizodu I i II ?? Malo pozostalo w nich z klimatu trylogii, a widac, ze ep III bedzie rownie szpanerski co II. Niestety to juz nie ci aktorzy, nie ten klimat... nie te Gwiezdne Wojny.

Ps. George has lost his mojo Big Grin
Odpowiedz

Cichaj tam i nie kracz! Big Grin
Prawdziwi fani Gwioezdnych Wojen zawsze mają nadzieję, że w końcu powróci Lord Vader i zrobi z tym porządek. NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!! Zawsze istnieje taki nikły, bo nikły ale jednak promyk nadzieji że powrócą czasy Imperium.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Hmm... zapowiada sie pięknie i epicko.... tak jak zapowiadały się poprzednie 2 części :? a jakie były relacje między zwiastunami "Mrocznego Widma" i "Ataku klonów" a samym filmem niestety wiemy. Ale trzeba mieć nadzieje...

PS. Coś nie za dużo tych Sithów? Bo ja może wielkim fanem Gwiezdnych wojen nie jestem ale słyszałem że może być ich tylko 2 - Mistrz i uczeń...
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Wogole nie rozumiem sensu robienia tych nowych czesci - przedstawiajacych niby wczesniejsze wydarzenia - przeciez to psuje caly klimat starej trylogii...
Crying or Very Sad Crying or Very Sad ..uwielbialam GW ..ale zrobili z nich plytka komerche do zarabiania kasy..i tyle...
Odpowiedz

świetne, już nie mogę doczekać się 19 Smile
Odpowiedz

Jak dla mnie liczy sie tylko IV - VI, nie zebym byl jakims wielkim fanem, ale po prostu I i II wydaje mi sie taka cukierkowa i w ogole niepowazna (; To tak jak Matrix, nie istnieje Trylogia (;

A trailer ciekawy, ale takie zazwyczaj sa, hehe (;
Odpowiedz

Big Grin JAko wielki fan starej trylogii, muszę przyznać ze 3 szykuje się naprawdę dobrze i klimatem odbiega od 1 i 2, z czego jestem niezmiernie rad !!! Laughing jest mroczniejsza i bardziej poważna to widać od razu, podoba mi się też włączenie do filmu wookich, i wyglądu VADERA ( ale musze was niestety zmartwić, ale VADERA w jego ponadczasowych odzieniu zobaczymy praktycznie na końcu zaraz przed napisami z tego co wiem Crying or Very Sad ) ... czekam, z niecierpliwościa!
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

SHOX! napisał(a):ale musze was niestety zmartwić, ale VADERA w jego ponadczasowych odzieniu zobaczymy praktycznie na końcu zaraz przed napisami z tego co wiem
A to lobuzy!!! szelmy! psubraty!! syny sobacze!!! nicponie!! bekarty!! lachudry!! A niechaj ich wsciekle baki pogryza!! echhhh..... czemu Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

a ja k*** **** mać, 19 V będę w okolicach Kołobrzegu, zamiast siedzieć grzecznie w domu i czekać na premerę Crying or Very Sad i żeby było śmieszniej wracam 20-ego... grr... ale i tak pójdę! NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI! Jeżeli będzie Lord Vader to film trzeba zobaczyć, eh, Imperator, cała rozróba i MROK w Galaktyce...

[...cichutki motyw z Gwiezdnych Wojen...]
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

W Kołobrzegu też są kina ;]
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

SHOX! napisał(a):W Kołobrzegu też są kina ;]

eh stary i co z tego...? ale spoko, wrócę do domu to nadrobię zaległości...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości