- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nowatorski, ambitny zespol, "Minas Morgul" zdecydowanie najlepsza plyta.
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
jedna z moich ulubionych kapel.... ogolnie lubie austriacka scene metalowa ale summoning jest nie do podrobienia... najlepsza plytka to oczywiscie Dol Guldur.... a i slyszalem ze w koncu wzieli sie do pracy nad kolejna plyta, moze ktos potwierdzic te plotki?
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Ja wiem czy to taki nowatorski ten zespol.. :?Austriacy sa moocno zapatrzeni we wczesniejsze albumy Vikernesa.. O dziwo, czasami nawet przewyzszaja mistrza.. Najlepsza plyta- Minas Morgul [aczkolwiek zaznaczam, ze nie slyszalem Lugburz]
Co do nowego abumu- tez cos o tym slyszalem.. Podobno plytka ma sie ukazac na poczatku 2006 roku..
- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie powiedzialbym ze kopiuja Burzum, poniewaz Vikernes zaczal sie bawic ambientem w 1996 roku(poprzednie plyty to przeciez czysty bm)a chociazby Minas Morgul jest z 1995r, klimatycznie kapele wtedy byly podobne, ale muzycznie nie bardzo, przynajmniej w tamtym okresie.
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
no moim zdaniem porownanie summoninga i burzuma jest jednak lekkim nieporozumieniem... i nie to zebym mial cos do burzuma, wrecz przeciwnie, ale analogii miedzy tymi dwoma zespolami jest raczej niewiele... aha, no i zaluj ze nie slyszalej lugburz
Co to jest? - Człowiek!
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
czyli ze bedzie czego posluchac.... zakladajac oczywisce ze w koncu wydadza ta plyte
Co to jest? - Człowiek!
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Nie powiedzialem, ze Summoning kopiuje Burzum, tylko, ze czerpie co nieco z muzyki Varga.. Austriacy maja znacznie bardziej folkowo-sredniowieczno-epicki klimat niz Vikernes, ktorego Burzum gra raczej smutna, melancholijna i dolujaca muzyke, ale obie kapele zawsze wydawaly mi sie pokrewne..
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Kompozycje Summoning'a to miod na uszy. Choc kazda plyta stoi na b. wysokim poziomie to najbardziej spodobala mi sie Dol Guldur. Po prostu kvlt w swiecie atmosferycznego bm.
- Liczba postów:
- 112
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Nie inaczej
Co to jest? - Człowiek!
Stworzyłem piękna rzecz.
- Liczba postów:
- 6
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
mmmm od Summoninga sie zaczelo mam sentyment do tej kapeli do Dol Guldur szczegolnie
Teraz już możesz pocałować swoje życie i powiedzieć DO...WIDZENIA?