• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Straszny film 3 i Ali g. in DA House

2 najbardziej porombane komedie jakie znam Big Grin Są tak porombane że można sie śmiać przez 99% filmu. Jak ktoś oglądałfilmy takie jak Krąg, 8 mila, Znaki itp. to przy oglądaniu Strasznego filmu 3 uśmieje jeszcze bardziej Big Grin A ali G. in DA House to genialna komedia o naszej "ULUBIONEJ" subkulturze - DRESY. Big Grin Big Grin Big Grin

Laughing POLECAM Laughing

O mnie

Gotham Radio ROX!
Odpowiedz

smieszno - glupie filmy, typowy amerykanski humor Wink
This world belong to us, This lustful disguise, This world belong to us, This is where evil arise, How does it feel to lose control? How does it feel as I steel your soul? How does it feel as I make you undress? How does it feel as I ravage your flesh?
Odpowiedz

Ee.. jak dla mnie tylko glupie.. =P Wole bardziej wysublimowany humor.. 1 Scarry Movie byla niezla.. ostra komedia.. 2 i 3 to juz lekka przesada.. =/
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Ee.. jak dla mnie tylko glupie.. =P Wole bardziej wysublimowany humor.. 1 Scarry Movie byla niezla.. ostra komedia.. 2 i 3 to juz lekka przesada.. =/
tak 1 była fajna a reszta taka o...
Odpowiedz

Filmy idiotycznie śmiesznie, ale chyba takie właśnie miały być - mi się podobały.
ALI G - RESPECT Wink
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

Ali G, bardzo zboczona i dlatego fajna, poza tym te ruchy głównego bohatera Confusedhock:
Odpowiedz

Druciak napisał(a):Ali G, bardzo zboczona i dlatego fajna, poza tym te ruchy głównego bohatera Confusedhock:
szacuken Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

fakt, straszny film, pierwsza cześć była ok. co do ali.g to według mnie bardziej głupie niż śmieszne... 8)
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

Jak chcecie jeszcze jedną porąbaną komedię to obejrzyjcie How High! Big Grin Big Grin Big Grin
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

American Pie też nic nie brakuje...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Głupi i głupszy moim zdaniem duzo lepszy film od wyzej wymienionych. Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste