• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Starzy Sida

jednym słowem zespół rozpierdala Big Grin Big Grin genialne teksty i wogóle ideologia Tongue najazd na wszystko co się rusza.... przejebane przejebane pora łączyć się z szatanem ;p
e'vviva l'arte
Odpowiedz

A mnie się nie podoba Big Grin Debilne teksty i jeszcze drażni mnie jak ta panna śpiewa ... Takie nie dla mnie to Wink Laughing
Odpowiedz

debilne są ale kryje sie w nich jakaś głębia ironii. Wszystkie teksty to prześmiewcza karykatura punk rocka czy nawet gotyku Tongue wymieniony wcześniej : krwawy Topór Lucyfera.
e'vviva l'arte
Odpowiedz

Wole Brudne Dzieci Sida Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Trzy akordy,darcie mordy Laughing Tongue
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Wole Brudne Dzieci Sida Smile
w sumie to po cześci jest BDS, bo Starych Sida towrzą Starzy Singels i Brudne Dzieci Sida Smile

ale w również wole tą jedną połówkę Smile
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Mehhehee, miazga kompletna, a "Krwawy topór Lucyfera" rozpierdala na molekuły. Laughing No i jeszcze "Hity z satelity":
W uszach stereo a w oczach kolor
Uszy mi więdną, oczy mnie bolą
W każdej rozgłośni lista przebojów
Już mi się głośnik zatkał od gnoju"

Laughing Wspaniały tekst. Laughing
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

Cytat:A mnie się nie podoba Debilne teksty i jeszcze drażni mnie jak ta panna śpiewa ... Takie nie dla mnie to
Co do tekstów to rzeczywiście kryje się w nich głebia ironii. Patyczak (Brudne Dzieci Sida) czyli człowiek, który jest autorem tekstów z wykształcenia jest mgr socjologii...
Panna też mie mometnami wkurwia, szczególnie w cyckach i bez przyszłości

Cytat:w sumie to po cześci jest BDS, bo Starych Sida towrzą Starzy Singels i Brudne Dzieci Sida
Starzy SingeRs (nie Singels), a Brudne Dzieci Sida to tylko Patyczak Smile Smile

Brudne Dzieci Sida wydały swój materiał na cd, wcześniej wyszło na kasecie. Tytuł to "Love Kills", jest tam kilka kawałków znanych z "Starzy Sida" pare innych kawałków no i genialny cover zespołu Napierdalator "smalec" Laughing Laughing
Odpowiedz

Tomash napisał(a):Wole Brudne Dzieci Sida Smile

Nie inaczej! Laughing
Odpowiedz

balzac napisał(a):Starzy SingeRs (nie Singels)

wim wim, ale jak widać często literówy sieje

balzac napisał(a):a Brudne Dzieci Sida to tylko Patyczak Smile Smile

a nie bo do tego jeszce gitarra dochodzi, a czasem kazu ;P

balzac napisał(a):Brudne Dzieci Sida wydały swój materiał na cd, wcześniej wyszło na kasecie. Tytuł to "Love Kills", jest tam kilka kawałków znanych z "Starzy Sida" pare innych kawałków no i genialny cover zespołu Napierdalator "smalec" Laughing Laughing
smalec rozpierdala, ale przebój to forewer end ewer to "LNDRYN"!

kurwa.. musze odzyskać swoją kasetke która krąży gdzieś po łomży. Mimo że w wierzy mi od wieków kieszonki nie działają, to mam sentymenta do tej kasety i musze ja odzyskać by postawić na półce ;P Ma ktoś siakieś kawałki na mp3? Mi udało sie znaleźć jedynie "Kwadratowe miasto" "Landryn" i "jestem pijany"
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):Mimo że w wierzy mi od wieków kieszonki nie działają, to mam sentymenta do tej kasety i musze ja odzyskać by postawić na półce ;P

Hehe, ja mam MC Starzy Sida z dedykacja od Patyczaka ;D

Cytat:Ma ktoś siakieś kawałki na mp3? Mi udało sie znaleźć jedynie "Kwadratowe miasto" "Landryn" i "jestem pijany"

Ja mam w/w album w mp3 ;) Czyli 11 numerow. Z Brudnych Dzieci Sida tez mam jakies pojedyncze numery.
Odpowiedz

z love kills mam pare kawalkow (punk roock nocnego plakaciarza, landryn, cycki, trzy akordy darcie mordy, benia, love kills, ciemny, jestem pijany, patyk, piosenka o kwadratowym miescie, rzuc jakies drobne na wino,trzymanka, zbudujemy autostrady, smalec, noł fjuczer, inna wersja cycków). Wymiata ten gość, teksty podczas koncertów też ma dobre. Laughing Laughing
Odpowiedz

jak dla mnie Bds wymiata, ale osobiscie troszke wiecej podobaja mi sie starzy sida (moze dlatego ze piosenki sa grane troche agresywniej? niewiem Tongue) ale dla mnie hitami wszechczasow Brudnych dzieci sa LANDRYN & RZUC JAKIES DROBNE NA WINO Big Grin
Odpowiedz

Smile
Wpadła mi w rączki płytka Love Kills - jest to reedycja tej kasetki. Płyta dość niedawno wyszła.
To chyba jakiś nowy band Patyczaka Big Grin :
BRUDNE MIĘSO
http://www.brudne.art.pl/
Tu jest to ściągnięcia jakiś koncert, sama stronka rządzki Big Grin . Po za tym zespół Brudne Mięso tak jak Brudne Dzieci Sida udzielił się na płycie Broniewski. BDS grały tam kawałek [Druga w nocy], a Brudne Mięso "Posłuchajcie tej prośby. W Parku" - te kawałki są zrobione to tekstów W.Broniewskiego.
Big Grin Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości