Starzy Sida -
RagnaRock - 10-11-2005
jednym słowem zespół rozpierdala

genialne teksty i wogóle ideologia

najazd na wszystko co się rusza.... przejebane przejebane pora łączyć się z szatanem ;p
-
Pearl - 10-11-2005
A mnie się nie podoba

Debilne teksty i jeszcze drażni mnie jak ta panna śpiewa ... Takie nie dla mnie to
-
RagnaRock - 10-14-2005
debilne są ale kryje sie w nich jakaś głębia ironii. Wszystkie teksty to prześmiewcza karykatura punk rocka czy nawet gotyku

wymieniony wcześniej : krwawy Topór Lucyfera.
-
Tomash - 10-14-2005
Wole Brudne Dzieci Sida
-
Krzychun - 10-14-2005
Trzy akordy,darcie mordy
-
Jałokim - 10-14-2005
Tomash napisał(a):Wole Brudne Dzieci Sida 
w sumie to po cześci jest BDS, bo Starych Sida towrzą Starzy Singels i Brudne Dzieci Sida
ale w również wole tą jedną połówkę
-
Elvis - 10-14-2005
Mehhehee, miazga kompletna, a "Krwawy topór Lucyfera" rozpierdala na molekuły.

No i jeszcze "Hity z satelity":
W uszach stereo a w oczach kolor
Uszy mi więdną, oczy mnie bolą
W każdej rozgłośni lista przebojów
Już mi się głośnik zatkał od gnoju"

Wspaniały tekst.
-
balzac - 03-19-2006
Cytat:A mnie się nie podoba Debilne teksty i jeszcze drażni mnie jak ta panna śpiewa ... Takie nie dla mnie to
Co do tekstów to rzeczywiście kryje się w nich głebia ironii. Patyczak (Brudne Dzieci Sida) czyli człowiek, który jest autorem tekstów z wykształcenia jest mgr socjologii...
Panna też mie mometnami wkurwia, szczególnie w cyckach i bez przyszłości
Cytat:w sumie to po cześci jest BDS, bo Starych Sida towrzą Starzy Singels i Brudne Dzieci Sida
Starzy SingeRs (nie Singels), a Brudne Dzieci Sida to tylko Patyczak
Brudne Dzieci Sida wydały swój materiał na cd, wcześniej wyszło na kasecie. Tytuł to "Love Kills", jest tam kilka kawałków znanych z "Starzy Sida" pare innych kawałków no i genialny cover zespołu Napierdalator "smalec"
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-19-2006
Tomash napisał(a):Wole Brudne Dzieci Sida 
Nie inaczej!
-
Jałokim - 03-19-2006
balzac napisał(a):Starzy SingeRs (nie Singels)
wim wim, ale jak widać często literówy sieje
balzac napisał(a):a Brudne Dzieci Sida to tylko Patyczak

a nie bo do tego jeszce gitarra dochodzi, a czasem kazu ;P
balzac napisał(a):Brudne Dzieci Sida wydały swój materiał na cd, wcześniej wyszło na kasecie. Tytuł to "Love Kills", jest tam kilka kawałków znanych z "Starzy Sida" pare innych kawałków no i genialny cover zespołu Napierdalator "smalec"

smalec rozpierdala, ale przebój to forewer end ewer to "LNDRYN"!
kurwa.. musze odzyskać swoją kasetke która krąży gdzieś po łomży. Mimo że w wierzy mi od wieków kieszonki nie działają, to mam sentymenta do tej kasety i musze ja odzyskać by postawić na półce ;P Ma ktoś siakieś kawałki na mp3? Mi udało sie znaleźć jedynie "Kwadratowe miasto" "Landryn" i "jestem pijany"
-
Acrid - 03-19-2006
Jałokim napisał(a):Mimo że w wierzy mi od wieków kieszonki nie działają, to mam sentymenta do tej kasety i musze ja odzyskać by postawić na półce ;P
Hehe, ja mam MC Starzy Sida z dedykacja od Patyczaka ;D
Cytat:Ma ktoś siakieś kawałki na mp3? Mi udało sie znaleźć jedynie "Kwadratowe miasto" "Landryn" i "jestem pijany"
Ja mam w/w album w mp3 ;) Czyli 11 numerow. Z Brudnych Dzieci Sida tez mam jakies pojedyncze numery.
-
balzac - 03-19-2006
z love kills mam pare kawalkow (punk roock nocnego plakaciarza, landryn, cycki, trzy akordy darcie mordy, benia, love kills, ciemny, jestem pijany, patyk, piosenka o kwadratowym miescie, rzuc jakies drobne na wino,trzymanka, zbudujemy autostrady, smalec, noł fjuczer, inna wersja cycków). Wymiata ten gość, teksty podczas koncertów też ma dobre.
-
rafal - 05-01-2006
jak dla mnie Bds wymiata, ale osobiscie troszke wiecej podobaja mi sie starzy sida (moze dlatego ze piosenki sa grane troche agresywniej? niewiem

) ale dla mnie hitami wszechczasow Brudnych dzieci sa LANDRYN & RZUC JAKIES DROBNE NA WINO
-
balzac - 05-01-2006
Wpadła mi w rączki płytka Love Kills - jest to reedycja tej kasetki. Płyta dość niedawno wyszła.
To chyba jakiś nowy band Patyczaka

:
BRUDNE MIĘSO
http://www.brudne.art.pl/
Tu jest to ściągnięcia jakiś koncert, sama stronka rządzki

. Po za tym zespół Brudne Mięso tak jak Brudne Dzieci Sida udzielił się na płycie Broniewski. BDS grały tam kawałek [Druga w nocy], a Brudne Mięso "Posłuchajcie tej prośby. W Parku" - te kawałki są zrobione to tekstów W.Broniewskiego.