• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stare czasopisma

Pamięta ktoś takie pisma??
Top Secret, Faktor X, Zły....?
"Zły" był chory. Kupiłem jeden numer jako 12-13 latek i mi starczyło Smile ,szczególnie fotoreportaż z magazynu amputowanych kończyn...
Kupowało się też Świat Wiedzy, a dawno dawno temu (92-94) Dinozaury i Zwierzaki Big Grin
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Cytat:"Zły" był chory.
Co za imie - Zły Laughing .

Przemek87 napisał(a):Kupiłem jeden numer jako 12-13 latek i mi starczyło
Już wiemy kiedy się zatrzymałeś w rozwoju Big Grin Surprised
Odpowiedz

Mam gdzies segragatory easy Pc czy cuś ;]. Pozatym Secret Service był zajebisty. Swietne mieli działy off-topicowe.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Top Secret też dawał radę.
Odpowiedz

Top Secret znam tylko z nowej wersji ,jak miedzy thiefa dali. Za młody jestem by go pamiętac ;]. Komputera jescze nie miałem.

A i ze starych Czasopism to jeszcze MiM - bardzo lubiłem to czytać mimo ,ze poziom byl różny. Portal juz był specyficznie Mhrocznie nastawiony i juz mi tak nie wchodził.

Z RPG-owych to jeszcze złoty smok był, mam gdzies jeden numer nawet nawet przygody mieli (edna pózniej w labiryncie wylądowała bodajrze numer 5)
Odpowiedz

o i jeszcze Cineme kupowałem, ale w 1999 sie skurwiła
Odpowiedz

Był jeszcze gambler, miałem tego z dwa numery ,ale wkurzaly mnie recenzje które zajmowały tyle co kot napłakał,
Odpowiedz

Magic Basketball- w erze Jordana i Bullsów to był rarytas.
Odpowiedz

^ miałem jeden numer tego czegos , nie rozumiałem za chiny o co biega w tych wszystkich tabelkach ;].
Odpowiedz

a ja pamiętam Secret Service. Dość dobre pisemko komputerowe Smile
Odpowiedz

MegaSport się kupowało Big Grin. Później Piłka nożna.
Nigdy nie interesowały mnie jakieś pierdoły o zwierzakach czy komputerach.
Odpowiedz

Sobota napisał(a):^ miałem jeden numer tego czegos , nie rozumiałem za chiny o co biega w tych wszystkich tabelkach ;].
Bo to nie chodziło o to, żeby cokolwiek z nich rozumieć, tylko żeby przed kumplami z podwórka zaszpanować tekstem w stylu: "A Payton ma najwięcej przechwytów na mecz/ Steve Kerr i Glen Rice najlepiej rzucają za trzy/David Robinson zakłada najwięcej bloków" ;D
Odpowiedz

a dżordan i tak był najlepszy ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

balzac napisał(a):MegaSport się kupowało Big Grin. Później Piłka nożna.

Hehehe, miałem tak samo. Chyba nawet do teraz leżą u mnie w szafce jakieś stare egzemplarze "Piłki Nożnej" i plakaty z Megasportu ;D (w którym nota bene przecież nic ciekawego nigdy nie było, nie rozumiem dlaczego go kupowałem ;D).
Odpowiedz

Ja bravosport z takich sportowych kupowałem Big Grin.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości