• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stadion Śląski w Chorzowie - wrażenia

Wiem, że kosztuje 200 zeta, a poza tym nie mam jeszcze biletu, bo go dopiero dzisiaj zamówiłam, więc dostanę go max w przyszłym tygodniu.

Ironi zabraniają, a co z Nightwish ? Bo ja tam idę nie dla Iron Maiden tylko dla Tarji z zespołem Big Grin
"I am war, I am pain,
I am all you've ever slain!"
Odpowiedz

Ja tam się wybierałam na Ironów, ale wiadomość o występie Nightwisha zdecydowanie utwierdziła mnie w decyzji rozpuszczania kasy na wydatki średniowieczne na ten koncert ;] Ciekawa jestem tylko reszty naszych, dość abstrakcyjnych jak narazie, "gości" :)

Tuomasss: cóż... i ślimakom się zdarza :>
Odpowiedz

Ochrona może się czepiać aparatu przy wejściu, bo przeceiż nikt nie będzie pilnował, czy w trakcie Nightwish robisz zdjęcia, a na Ironach nie. Ja ryzykować nie będę i zadowolę się wspomnieniami i cudzymi zdjęciami, bo pewnie będą tacy co jakoś przemycą, albo będą mieli układ z ochroniarzem.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Z wnoszeniem aparatów jest tak że jest zabronione, ale i tak kto chce to wniesie. Dobrze go zchowaj i tyle Smile
Odpowiedz

Czyli lepiej nic nie brać, bo mogą mi skonfiskować, tak ?

A lornetkę mogę wziąć ? Idea Big Grin
"I am war, I am pain,
Odpowiedz

Hmm, wygląda na to, że sporo osób z forum wybiera się na ten koncert. przy odrobinie farta to może się nawet gdzieś tam przelotnie spotkamy Big Grin
Z lornetką raczej nie mam problemu.
Odpowiedz

Kalin napisał(a):Dobrze go zchowaj i tyle Smile

To jeszcze zależy co masz na myśli z tym chowaniem.

Chciałam wziąc ze sobą kamerę cyfrową, żeby nagrać chociaż trochę Nightwish, ale teraz to już zwątpiłam ... A miałam taką cichą nadzieję, że jak sobie nagram i jeszcze zrobię zbliżenie, to bedę widzieć wszystko jak na dłoni...

Chyba nic z tego ...
"I am war, I am pain,
Odpowiedz

Wydaje mi się, że można byłoby zorganizować jakieś spotkanie w umówionym miejscu przed lub/i po koncercie ;]
Odpowiedz

a ja proponuję jakiś punkt typu ratusz, pomnik, cokolwiek łatwo zauważalnego, żeby wszyscy trafili, bo z pubami różnie bywa... a dla rozpoznania wszyscy ubierzmy się w koszulki ironów ;D no joke, joke... mogę przywieźć ze sobą młotek i czekać w umówionym miejscu robiąc za punkt zbiorczy ;] gwarantuję, że mojego młotka nie przeoczycie :)
Odpowiedz

Zapomniałam zapytać jeszcze o jedno Smile

Czas trwania, bo nawet nie wiem, o której koncert ma się zacząć Tongue
"I am war, I am pain,
Odpowiedz

A ja proponuję żebyś, Arionku, stanęła pod bramą numer 1 Stadionu Śląskiego w chełmie Laughing A młotek swoją drogą też się przyda Big Grin Wszyscy Cię poznają i spotkamy się bez najmniejszego problemu Big Grin
A tak poważnie to dla mnie punkt zborny może być jakikolwiek, mam blisko (Tarnowskie Góry).
A te koszulki Ironów to dobry pomysł, wtedy od razu będziemy wiedzieć kto jest swój Big Grin .

Co do czasu trwania to ciężko powiedzieć. Podobno gra w sumie 5 kapel. A na bilecie nie pisze kiedy otwierają bramy. A zresztą co za problem, mamy jeszcze dużo czasu.
Odpowiedz

myślałam raczej o jakimś punkcie najlepiej w centrum miasta, który łatwo znaleźć i w którym łatwo się zauważyć... bo przed bramą sporo luda będzie ^^

hełmu nie wezmę, bo nie mój, poza tym nie miałabym go gdzie schować ;P
ale młotek wezmę, wezmę... nie bój ariona :)
Odpowiedz

Spoko, klimat...

A tak odnośnie tych koszulek:

Wiecie ... tak się mnie skromnie wydaje, że tam będą tysiące ludzi w takich koszulkach Big GrinBig GrinBig Grin

Tak więc uważam młotek za argument nie do przebicia TongueTongueTongue
"I am war, I am pain,
Odpowiedz

gabby napisał(a):Wiecie ... tak się mnie skromnie wydaje, że tam będą tysiące ludzi w takich koszulkach :D:D:D

...dlatego ten pomysł to był joke najzwyklejszy XD
Odpowiedz

No wiesz ... domyśliłam się ... nie róbmy ze mnie debila Wink

Chciałam to tylko podkreślić i uwydatnić zalety młotka (zarówno w praktyce, jak i w logice) Big Grin
"I am war, I am pain,
Odpowiedz