• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

St. Anger, a reszta płyt (metallici rzecz jasna)

Dopisalem sie do petycji, jestem 11 tysiecy ktorys Big Grin

Dopisac sie nie zaszkodzi Tongue
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Przy czarnej wypada blado? Moim zdaniem to ten sam wiesniacki poziom. Czarna jest dobra dla zbuntowanych pietnastolatek, co to marza o wielkiej milosci.
Odpowiedz

Jak dla mnie najgorsze na St. Anger sa typowo numetalowe solowki.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie najgorsze na St. Anger sa typowo numetalowe solowki.
tak powaznie...?
I Ty słuchałeś St.Anger....buahahaha
Po I Na St.Anger Niema solówek,więc niewiem skąd ty to wzioles....

PS:Jedziesz na zespoł o którym nic niewiesz to jest śmieszne, tylko sie ośmieszasz... wypisując takie głupoty jak wyżej...
Odpowiedz

hegemon burak z Ciebie i tyle...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Przecież na St.anger nie ma solówek
Hagemon coś ci się lapcy Smile
A co do LCF to sie już zamknij ośle bo widze twoje posty i w prawie każdym napierdalasz na jakiś zespół czy coś innego Laughing Laughing Laughing Mad Mad Mad
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

Nie, ja napierdalam tylko na slabizne. O dobrych kapelach zlego slowa nie powiem.
Odpowiedz

psychosis napisał(a):
hegemon88 napisał(a):Jak dla mnie najgorsze na St. Anger sa typowo numetalowe solowki.
tak powaznie...?

Widac ze jestes ignorantem i nie czaisz bazy ani tego czym typowe numetalowe solowki. Ponizej masz odpowiednie definicje.

SOLÓWKI - solówki dzielą się na techniczne solówki thrashowe szatanskiego pochodzenia i solówki nu-metalowe... innych solówek nie ma, a nawet jak w kawałku w ogóle nie ma solówki, to mamy do czynienia z typową solówką nu-metalową, która odróżnia się od solówki nu-metalowej nietypowej, tym własnie, ze jej w ogóle w danym kawąłku nie ma. solówki thrashowe dzielimy na te prawdziwe, będące niewątpliwie szatanskiego pochodzenia i na te, które nagrywa K.Hammet, a które to są solówkami, w przeciwieństwie do takich samych solówek nagrywanych przez Xentrix czy też Heathen, krypto nu-metalowymi.
Odpowiedz

Które nagrywa K.Hammet? Chcesz przez to powiedzieć, że już solówka do Dyers Eve na przykład była nu-metalowa? Fajnie masz.
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):
psychosis napisał(a):
tak powaznie...?

Widac ze jestes ignorantem i nie czaisz bazy ani tego czym typowe numetalowe solowki. Ponizej masz odpowiednie definicje.

SOLÓWKI - solówki dzielą się na techniczne solówki thrashowe szatanskiego pochodzenia i solówki nu-metalowe... innych solówek nie ma, a nawet jak w kawałku w ogóle nie ma solówki, to mamy do czynienia z typową solówką nu-metalową, która odróżnia się od solówki nu-metalowej nietypowej, tym własnie, ze jej w ogóle w danym kawąłku nie ma. solówki thrashowe dzielimy na te prawdziwe, będące niewątpliwie szatanskiego pochodzenia i na te, które nagrywa K.Hammet, a które to są solówkami, w przeciwieństwie do takich samych solówek nagrywanych przez Xentrix czy też Heathen, krypto nu-metalowymi.
Ja pie*dole, teraz juz solówki sa nu-metalowe , weź przstan bo pieprzysz takie głupoty ze poprostu wstyd to czytac, albo sa solówi albo ich niema solo to solo riff to riff a Ty piszac taka głupote ze niepodobaja Ci sie solówki na St.Anger to walnoles taka pie*dole jakich mało... Wszedzie bebniono o tym ze na albumie niema solówek, Hammett sam to potwierdził a ten ku*wa alfa i omega znawca pisze ze solówki sa , dzysys christ...Chlopcze , radze sie zapoznać z dyskografia a nie pieprzyć o czyms o czym niema sie zielonego pojecia...

Możesz mi podać żrudło skąd ty to wzieleś...?? ze strony domowej 15 latka??

pozdr..
Odpowiedz

HaHahAhHAhAh rozjebales mnie Hegemon. Tak trzymaj 8)
A ty psychosis zamiast czytac tego co jakis hetfild czy inny burak powiedzial to lepiej zacznij sluchac. Jakby powiedzial ze na Master nie ma solowek to tez bys uwierzyl?
A na SA sa solowki, co chyba oczywsite. Definicja solowki tylko to potwierdza.
Odpowiedz

Chyba wg. definicji Hegemona i jego wiernego LCF, który zawsze mu przyklaśnie, niezależnie od okoliczności...

ZOMO
Odpowiedz

Cytat:A ty psychosis zamiast czytac tego co jakis hetfild czy inny burak powiedzial to lepiej zacznij sluchac. Jakby powiedzial ze na Master nie ma solowek to tez bys uwierzyl?
I kto tu jest Ignorantem? :?
Słuchaj koleś, jezeli człowiek który współtworzy płyte i mówi że coś jest albo czegoś niema to znaczy ze tak jest, i nie pierdol mi tu jakiś farmazonów co by było gdyby powiedział, bo mówi tylko to co jest, i nie wymyśla jakiś bzdur tak jak Ty.
Odpowiedz

Hegemon i LCF inaczej widzą świat i nic nam do tego.
Ale ta definicja solówki rozjebała mnie na całej linii. Takiego dupcenia bez ładu i składu to dawno nie czytałem.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

WYpraszam sobie jakobym byl marnym sluga Hegemona, nie przytakuje mu, tylko zgadzam sie z jego zdaniem, jesli mowi cos madzre. A ze duzo madrze gada to i duzo sie z nim zgadzam. Kumacie? Slava!
Odpowiedz