- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Ja bym uznał tę płytę za porządny thrash gdybym nie słyszał NAPRAWDĘ porządnego thrashu a'la Metallica...
- Liczba postów:
- 25
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
po st.anger to ŚP. Cliff Burton to sie chyba w grobie przewraca...
Metall 4 ever !
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Tak btw.: moze gdyby Cliff żył, to Metallica do tej pory grałaby niezmienny thrash z czasów K'EA czy RTL...
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
ja uwazam,ze poprzednie byly lepsze...to jest walenie wpuszki i bez solowek...az denne sie stalo...mozna tego sluchac...ale jak dla mnie bez satyswakcji i tej plyty nie kupie tak jak S&M...chociaz bardzo lubie Metallice...nie wszystkie zespoly zmieniaja styl granie...np. Iron Maiden,oni graja tak samo teraz jak i wczesniej... 8)
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
slyszalo sie teledyski w tv i na metallica.com to wiem...moze i kupie,ale nie na pierwszej pozycji,poczekam do 2005 i zobacze co za nowa plyte skombinowali...ma byc podobno pelna ostrych riffow,zobaczymy... 8)
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
MH: A poza piękną pogodą, coś cię zachwyciło? Zwróciłeś już uwagę na urodę naszych kobiet? Wiele z nich pojawiło się dziś żeby was zobaczyćâŚ
RT: Oczywiście, że tak (śmiech)⌠Szczególnie w taką pogodę, gdy kobiety pokazują trochę więcej swojego ciała niż zwykle, trudno nie zwrócić na nich uwagi (śmiech)⌠Jak już powiedziałem, w poprzednich krajach gdzie graliśmy, było zimno, więc tamtejsze kobiety nie były chętne do odsłaniania swoich ciał, a u was wręcz przeciwnie (śmiech)âŚ
Oto kawalek z wywiadu z Robertem Trujillo basista Metallici...
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 17
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie Metallica skończyła się razem z krążkiem 'Black Album'

później było już coraz gorzej..St.Anger jest tego "pięknym" przykładem

hock:
Animus est,qui divites facit
- Liczba postów: