• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"Srpska Krv - A Tribute To Serbian Warriors"

Ej Wszebad teraz to juz doginasz. Reklamujesz wlasne dzielo, nie jestes ani troche obiektywny. Ja twoj twor Warrahe slyszalem, teledyski widzialem i coz moge rzec- slabizna, zerowe umiejetnosci kompozytorskie czy tez wokalne. Tam nie ma zadnej ekspresji, jedynie blazenstwo twojej osoby.
Ale masz poczucie humoru- "nienagannie zaaranzowane, wg. wielu osob stawiane na rowni z aranzacjami Bal-sagoth". Chyba zes Bal sagotha w zyciu nie slyszal, albo sie z *** na lby zamieniles, ze piszesz takie brednie. A co to za ludzie ktorzy tak twierdza? Ciocia Zdzisia czy moze koledzy sluchajacy hip hopu? To pewnie ci sami twierdza ze Warraha to kult. Buahaha, smiech na sali.
Lepiej juz nic wiecej nie mow, synu praslowianskiego niedzwiedzia i kozy.

ZOMO
Odpowiedz

LCF napisał(a):A co to za ludzie ktorzy tak twierdza? To pewnie ci sami twierdza ze Warraha to kult. ZOMO

No ja np. uwazam Warrahe za kultowy zespol.
Za muzyke i teksty daje im 10/10.

Nie inaczej!
Odpowiedz

LCF napisał(a):zerowe umiejetnosci kompozytorskie czy tez wokalne. Tam nie ma zadnej ekspresji, jedynie blazenstwo twojej osoby.

ROTFL, czlowieczku marny, pojecia nie masz o czym mowisz. PLYTY SOBIE POSLUCHAJ, a nie opieraj sie na tzw. teledyskach, ktore jakis cwel wypuscil w net. Moje umiejetnosci kompozytorskie sa na wysokim poziomie zarowno formalnie jak i tresciowo, w koncu skomponowalem oprocz Warrahy, rowniez doskonaly material Sorcerer. Tak wiec chlopczyku, stul pyszczek, bo Potegi slawskiej zwyczajnie nie czujesz, i brakuje ci konkretnych argumentow. Kazdy muzykolog stwierdzi wysoce zaawansowana strukture formalna aranzacji Warrahy, ograniczona jedynie medium wykonawczym. Jakbym mial do dyspozycji przynajmniej 12-osobowa orkiestre, i chor do wykonania partii wokalnych, to stworzylbym wielce doniosle dzielo. Czas pokaze. Na pohybel katolictwu!

ZOMO
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

gdybyś jeszcze miał dobrego fotografa ... Smile te zdjęcia po prostu rulez buaahhaah Smile albo se chłopie na prawde jaja robisz tą Warrahą albo naprawde w nią wierzysz i komedia wychodzi ci z tego mimowolnie

na razie ucisz swojego pachołka hegemonka88 bo za głośno i zbyt brzydko tu fika Smile

a to jest fotka roku Smile http://www.imagehosting.us/imagehosting/.../?id=62317
Odpowiedz

Dechri napisał(a):gdybyś jeszcze miał dobrego fotografa ... Smile te zdjęcia po prostu rulez buaahhaah Smile albo se chłopie na prawde jaja robisz tą Warrahą albo naprawde w nią wierzysz i komedia wychodzi ci z tego mimowolnie

na razie ucisz swojego pachołka hegemonka88 bo za głośno i zbyt brzydko tu fika Smile

a to jest fotka roku Smile http://www.imagehosting.us/imagehosting/.../?id=62317

Twoja stara za głośno fika.

A co do fotek to zobacz jak wygladaja foty true zespolow i poczuj roznice.

[Obrazek: 2004_Jura2.jpg]
Odpowiedz

Szkoda ze z tamtad nie zlecial.. Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

No co ty? Jak śmiesz życzyć śmierci takiemu artyście hahahahahahahaha
Odpowiedz

łaaaaaaał no to zeczywiście true fotka, true skała i wogóle Big Grin zastanawia mnie skąd ty bierzesz te true kryteria
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Szkoda ze z tamtad nie zlecial.. Wink

Własnie. To by było dopiero tróóó...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):
Dżemik napisał(a):Szkoda ze z tamtad nie zlecial.. Wink

Własnie. To by było dopiero tróóó...

no ktoś już podkreślał że true można być dopiero po śmierci Rolleyes
Odpowiedz

Dechri napisał(a):no ktoś już podkreślał że true można być dopiero po śmierci Rolleyes

Mam genialny pomysł: niech ci, którzy tak uważają popełnią samobójstwo - wszyscy na tym skorzystamy Big Grin
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Dechri napisał(a):gdybyś jeszcze miał dobrego fotografa ... Smile te zdjęcia po prostu rulez buaahhaah Smile

zdjęcia są potężne, zostały docenione przez wiele osób zajmujących się zawodowo fotografią. na drzewo!

Dechri napisał(a):a to jest fotka roku Smile http://www.imagehosting.us/imagehosting/.../?id=62317

wiesz chociaz skąd pochodzi ta fotka? jak nie, to po grzyba ją zarzucasz? czasu masz za dużo?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Co do muzy - gówno prawda.
Do tworzenia muzy nei trzeba wcale ani talentu, ani umiejętności (czego przykładem jest Warraha).Wystarczą czyste chęci, zaparcie i kilka pomysłów, które nie koniecznie muszą siępodobać komuś z 'zewnątrz'. Grunt to by pasowały autorowi i to on czyni ze swoich pobrzdąków muzykę. Chociaż nawet jeśli w założeniu nie było mowy o tym że dane popierdy miały składać się i finalnie tworzyć muze to zawsze znajdzie się ktos kto stwierdzi ze nią są. Niezależnie od tego czy to wiertarka, odgłos klaszczących pośladów, czy ryk godowy wiewiórki; wszystko to może zostać nazwane muzyką. Wystarczy by ją ktos poczół. Warraha tworzy muzykę. Śmiało można to stwierdzić. Zajebiste są te 'fałsze' Wszebąda, ale teksty chyba nie spełniaja pierwotnych założęń Wink)) Wygladaja jakby były na poważnie, a jeszcze jak żyje, nie zdołałem przylukać żeby gdziekolwiek, ktokolwiek je tak odbierał :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):A co do fotek to zobacz jak wygladaja foty true zespolow i poczuj roznice.

Po ch*ju true, wcale nie jest true, za mało mroku żeby był tró, niebo nie jest tró, całe zdjęcie nie jest tró Laughing

Tu są dopiero TRUE foto: WCHODZIĆ I PODZIWIAĆ PRAWDZIWY MROK
Odpowiedz

DeMoN --> Jeden z was ma nawet opalenizne po staniku

seksi ;*

----------------------------

a tak poza tiamatem...:
Ktoś mi powie czemu mój tró mrokawy gif nie chce ujawnić swej mrokowatości przy moich postach, kiedy waży jedynie 6 kilo i ma wymiary 80x80?
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości