Forum Rockmetalshop
"Srpska Krv - A Tribute To Serbian Warriors" - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: "Srpska Krv - A Tribute To Serbian Warriors" (/thread-srpska-krv-a-tribute-to-serbian-warriors)

Strony: 1 2 3 4 5 6

"Srpska Krv - A Tribute To Serbian Warriors" - hegemon88 - 01-12-2005

"Na przełomie stycznia i lutego 2005 r. ukaże się kompilacyjna płyta dedykowana pamięci
Serbów, zatytułowana "Srpska Krv - A Tribute to Serbian Warriors". Wśród wykonawców znajdą się także polscy artyści.

W projekcie udział wezmą między innymi zespoły takie jak: Warraha, Der Krieg, Cold Fusion, Krepulec, Spirits Of The River, AB Intra, Rukkanor, Paranoia Inducta, Nawia, Dziad Borowy... Format płyty to Digipack z nadrukiem na nośniku cdr. Wydawcą będzie Pro Patria
& Werewolves Prod. a dystrybucją płyty zajmie się wydawnictwo muzycz"ne Beast Of Prey: beastofprey.glt.pl "

Na plycie beda dwa nowe utwory Warrahy!!!
Ja zapewnia Wszebąd ta kompilacja to być albo nie być dla hordy. Jeśli okaże się niewypałem, Warraha zakończy działalność ostatecznie.
Oprocz Warrahy na plycie znajdzie sie tez m.in. kultowa w pewnych kregach formacja Dziad Borowy.

- Dechri - 01-12-2005

Dziad Borowy buahahahah, to dopiero musi być jazda, nie mogę, skąd oni biorą te nazwy, chyba spożywają ładne ilości psychotropów

co do Wszebąda i wesołych krasnali przemalowywanych w paincie to miejmy nadzieje że zakończą tą parodie filmu z chaplinem którą nazywają zespołem Smile

niech ustąpią miejsca młodszym Smile czas pośmiać się z kolejnej złej hordy true pagan pokemonów Smile

- hegemon88 - 01-13-2005

Dechri napisał(a):zakończą tą parodie filmu z chaplinem którą nazywają zespołem Smile

niech ustąpią miejsca młodszym Smile czas pośmiać się z kolejnej złej hordy true pagan pokemonów Smile

Mierza mnie wypowiedzi pozerow, ktorzy nie zaznali nawet najwiekszych hitow Warrahy, a wieszaja na niej chrzescijanskie krzyze... Warraha zawsze byla jest i bedzie poganska, jesli ktos twierdzi inaczej, lub w swym murzynskim, anty-Wszebadowym zacietrzewieniu posadza Wszebada (HAIL, Stalowy Bracie!) o tworzenie utworow, ktore jedynie satyra sa to jest, kurwa, zyd i katolik!

- Dechri - 01-13-2005

ja go nie posądzam o tworzenie satyry celowo, po prostu niezamierzenie taka mu wychodzi, a jeżeli jeszcze do tego wydaje mu się, że wygląda groźnie na tych zdjęciach to na prawde jest zbyt pewny siebie Smile

- LCF - 01-13-2005

Ja zaznalem kilka hitowych teledyskow warrahy i zaprawde powiadam- jest to chujnia. Poganska, ale mimo wszystko chujnia.

- Dechri - 01-14-2005

tak to jest kiedy ktoś myśli że ideologia zastąpi mu umiejętności muzyczne i kompozytorskie

- hegemon88 - 01-14-2005

Dechri napisał(a):tak to jest kiedy ktoś myśli że ideologia zastąpi mu umiejętności muzyczne i kompozytorskie

Pierdolic umiejętności muzyczne i kompozytorskie, liczy sie ideologia.

- Dechri - 01-14-2005

w takim razie powinni zacząć pisać książki, a nie robić muzykę która jest do niczego nie potrzebna, ciekawe co na twoją gadke powiedzieliby wszebądy i inni twoi idole, którzy starają się utrzymać z nagrywania tych wypocin, a o ideologi pieprzą żeby tacy jak ty się tym jarali

- hegemon88 - 01-14-2005

Dechri napisał(a):w takim razie powinni zacząć pisać książki, a nie robić muzykę

Ale muzyka ma większa sile razenia.

- Dechri - 01-14-2005

oczywiście ale MUZYKA, a do niej potrzeba zdolności kompozytorskich

jeżeli muzyka całkiem ci wisi to jak warraha zacznie bekać i pierdzieć na chwałe pogan (a raczej ich wizji nie do zrealizowania) waląc w murzyńskie bębny to też będziesz tak zajadle jej słuchał ? Smile

- Alsvartr - 01-14-2005

Dechri nie zadawaj mu takich pytań bo wiadomo, że odpowiedź będzie twierdząca, bo jak będą robić to w pełnym oddaniu ideologii to będą tróó Wink i obowiązkowe "Nie inaczej" Angry

- Dechri - 01-14-2005

co mam zrobić, po prostu zadziwia mnie chłopak Smile takich tępych wypowiedzi jakie on odwala jeszcze nigdy nie doświadczyłem, takie tróóóó że niedługo przepłukliny ze śmiechu dostanę Big Grin

- Ephic - 01-15-2005

Dechri napisał(a):co mam zrobić, po prostu zadziwia mnie chłopak Smile takich tępych wypowiedzi jakie on odwala jeszcze nigdy nie doświadczyłem, takie tróóóó że niedługo przepłukliny ze śmiechu dostanę Big Grin
Ja po namysle doszedlem do wniosku, ze hegemon88 to ten typ czlowieka, ktory napisze cos prowokujacego na forum i ma potem straszna radoche z ludzi, ktorzy wezma jego posty na serio Big Grin

- Dechri - 01-15-2005

kiedyś też tak bym pomyślał ale zobaczyłem, że jednak żyją między nami tacy głupi ludzie

- KelThuz - 01-19-2005

Dechri napisał(a):oczywiście ale MUZYKA, a do niej potrzeba zdolności kompozytorskich

smiesz twierdzic, dyletancie, ze Warraha nie posiada umiejetnosci kompozytorskich, ni instrumentalnych? to jedno z najglupszych stwierdzen, na jakie natrafilem, wskaz mi brak tychze umiejetnosci w takich kultowych utworach, jak Pieśń Żerców, Goreją Wici, Czas Przebudzenia, czy wszystkich utworach płyty "...Z Ziemi Żelaza", której pewnie nigdy nie słyszałeś. Trzeba być ***, żeby w tych potężnych kompozycjach, nienagannie zaaranżowanych (wg opinii wielu osób, stawiane są na równi z aranżacjami Bal-Sagoth), i wykonanych z ogromną ekspresją, nie dostrzegać czystej Woli Mocy na pohybel krzyżowi, i innym okupantom Sławskich Ziem, które spłynęły po tysiąckroć krwią Praojców!
GIŃ

ZOMO