• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SORCERER - War Sower (promo 2006)

ReTuRn napisał(a):W sumie Port Royal jest taki sobie
zgiń! Laughing
Odpowiedz

http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....44&start=0

Tu, miski.
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

łoooo, az trudno mi sie do tego przyznac, ale podoba mi sie. Jedyny mankament - wokal. Troche niewyrazny i jak juz bylo pisane - z tylu. Troche do poziomu wokalnego The Beat Generation czy Comercial Faith wam brakuje ;P
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Czy nikt oprócz mnie nie słyszy, że solówka w War Sower jest mizerna i wogóle aż się prosi o większy rozmach, tudzień wirtuozerię? Zdaje się być taka 'na odwal', żeby sobie była.
Odpowiedz

Nivo napisał(a):Czy nikt oprócz mnie nie słyszy, że solówka w War Sower jest mizerna i wogóle aż się prosi o większy rozmach, tudzień wirtuozerię? Zdaje się być taka 'na odwal', żeby sobie była.

pierdol rozmach! Tak powinien brzmieć nie-wiejski heavy metal(no nie mówie że dokładnie tak jak ten utwór Tongue ) ale trza być głuchym żeby nie usłyszeć że kapela idzie w dobrym kierunku.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Wiadomo ze idzie do przodu, ciezko nie isc maja za soba takie dokonania jak Metalowa Husarya. Co do tematu - wyjebac wokaliste, znalezc kogos lepszego. Poza tym... nie jest zle. Dobrze ze nie wsluchuje sie w tekst, wtedy pewnie mniej by mi sie podobalo. Ale tak... coz, pomimo mojej "sympatii" do Kelthuza, z checia posluchalbym jeszcze
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Nivo napisał(a):Czy nikt oprócz mnie nie słyszy, że solówka w War Sower jest mizerna i wogóle aż się prosi o większy rozmach, tudzień wirtuozerię? Zdaje się być taka 'na odwal', żeby sobie była.

pierdol rozmach! Tak powinien brzmieć nie-wiejski heavy metal(no nie mówie że dokładnie tak jak ten utwór Tongue ) ale trza być głuchym żeby nie usłyszeć że kapela idzie w dobrym kierunku.

Nie twierdzę, że kapela idzie z łym kierunku; lecz twierdzę, że solówka jest po chuju.
Odpowiedz

nagraj lepszą Laughing
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):nagraj lepszą Laughing

Widocznie jeśli on o czymś nie ma pojęcia, to się za to nie bierze i jak nie umie grać solówek, to ich nie nagrywa.
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Odpowiedz

SuicideKaiten napisał(a):

Widocznie jeśli on o czymś nie ma pojęcia, to się za to nie bierze i jak nie umie grać solówek, to ich nie nagrywa.

Otoz to
Barça es más que un club
Odpowiedz

i dlatego tez niech sie nie wypowiada na temat solówki, której nie rozumie. Solówka to ekspresja duchowego wnętrza instrumentalisty, i żaden gałgan nie będzie go pouczał, jak powinien ją grać. Granie solówek nie powinno służyć rozbawianiu gawiedzi, od tego jest neobarokowe pedalstwo.
Odpowiedz

To trzeba było od razu zabełkotać tak jak powyżej a nie mówić "nagraj lepszą" ; )
OMG! IT'S A PATCH MAN!
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):

i dlatego tez niech sie nie wypowiada na temat solówki, której nie rozumie. Solówka to ekspresja duchowego wnętrza instrumentalisty, i żaden gałgan nie będzie go pouczał, jak powinien ją grać. Granie solówek nie powinno służyć rozbawianiu gawiedzi, od tego jest neobarokowe pedalstwo.

Pojechałes po całości, już mi się zaczyna podobać Laughing
Odpowiedz

wrzucilismy calosc do sieci.
w pierwszym poscie tematu dodalem linki do pozostalych numerow.
Odpowiedz

Przesłuchałem kilka razy, jednak oba kawałki gorsze od War Sower. Discipline.. dosc ciężki idaktycznie w perspektywie koncertowej moze być zabójczy, drugi świetnie instrumentalnie, ale ani wokale nie są zbyt dobrze rozpisane, ani wykonane.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz