• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SORCERER - True Heavy z Kielc

lukas381@poczta.onet.pl Tongue
Odpowiedz

yog.sothoth@op.pl
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Podaj maila, to Ci przesle... I juz sie uspokuj Smile

ktory "teledysk" posiadasz? moze sie wymieniemy Smile
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

jak sie rzucili na te 'teledyski' Tongue

mam lepszy pomysł - niech ktoś zrobi teledysk do Ognia Zniszczenia Smile, dowolną techniką, może być parodia w stylu parodii 'Wolności Smak' MonstruM
byle się dało oglądać Big Grin
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza ale w tym kawałku jest naprawdę dobry 8)
Odpowiedz

G napisał(a):Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza ale w tym kawałku jest naprawdę dobry 8)

potwierdzam
zamiast siedzieć na basie, powinieneś wziąć się za wokal Smile
Odpowiedz

"Stand And Fight" to cover Moonfire, czyli projektu mojego redakcyjnego kolegi z Millenium Metal... jestem dumny z tego, że mam takiego kumpla 8)
Odpowiedz

a jak dla mnie to kupa jak nie wiem co, wtorne i bez polotu ale to moje zdanie
Odpowiedz

Zdanie masz rownie chujowe, jak poziom opanowania interpunkcji i pisowni wielka litera...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

return wygrałeś paczkę cukierków! Big Grin
Odpowiedz

Atreju napisał(a):"Stand And Fight" to cover Moonfire, czyli projektu mojego redakcyjnego kolegi z Millenium Metal...

'To nie grzech.. Ale wstyyd..' Wink
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Zdanie masz rownie chujowe, jak poziom opanowania interpunkcji i pisowni wielka litera...

ach wybacz Wielki Mistrzu Ortografii, padam na kolana przed Twą wiedzą - wybaczysz mi?????

rzygac mi się chce jak czytam takie madrosci, a co do zdania mam prawo - chujnia jak mało co Mad Mad Mad
Odpowiedz

selbsmord napisał(a):
ReTuRn napisał(a):Zdanie masz rownie chujowe, jak poziom opanowania interpunkcji i pisowni wielka litera...

ach wybacz Wielki Mistrzu Ortografii, padam na kolana przed Twą wiedzą - wybaczysz mi?????

rzygac mi się chce jak czytam takie madrosci, a co do zdania mam prawo - chujnia jak mało co Mad Mad Mad

coz, skutki uboczne demokracji, ze byle gnojek ma takie same prawo glosu, jak ludzie kompetentni, ale z drugiej strony, kazdy ma prawo cie zignorowac, znaffco
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
selbsmord napisał(a):

coz, skutki uboczne demokracji, ze byle gnojek ma takie same prawo glosu, jak ludzie kompetentni, ale z drugiej strony, kazdy ma prawo cie zignorowac, znaffco

nie zniże się do poziomu polityka amatora, który zjadł wszystkie rozumy, a przy okazji tworzy pedalską muzykę - szczerze to mam ochotę walnąc Ci teraz różne inwektywy ale szkoda mojego cennego czasu na takie ścierwo jak Ty..........................
Odpowiedz

selbsmord napisał(a):nie zniże się do poziomu polityka amatora, który zjadł wszystkie rozumy, a przy okazji tworzy pedalską muzykę - szczerze to mam ochotę walnąc Ci teraz różne inwektywy ale szkoda mojego cennego czasu na takie ścierwo jak Ty..........................

ROTFL, juz nie moge sie doczekac, az powiesz mi to w twarz, internetowa pipko
Odpowiedz