06-27-2005, 08:09 PM
lukas381@poczta.onet.pl

ReTuRn napisał(a):Podaj maila, to Ci przesle... I juz sie uspokuj
G napisał(a):Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza ale w tym kawałku jest naprawdę dobry 8)
Atreju napisał(a):"Stand And Fight" to cover Moonfire, czyli projektu mojego redakcyjnego kolegi z Millenium Metal...
ReTuRn napisał(a):Zdanie masz rownie chujowe, jak poziom opanowania interpunkcji i pisowni wielka litera...
selbsmord napisał(a):ReTuRn napisał(a):Zdanie masz rownie chujowe, jak poziom opanowania interpunkcji i pisowni wielka litera...
ach wybacz Wielki Mistrzu Ortografii, padam na kolana przed Twą wiedzą - wybaczysz mi?????
rzygac mi się chce jak czytam takie madrosci, a co do zdania mam prawo - chujnia jak mało co![]()
![]()
KelThuz napisał(a):selbsmord napisał(a):ReTuRn napisał(a):Zdanie masz rownie chujowe, jak poziom opanowania interpunkcji i pisowni wielka litera...
ach wybacz Wielki Mistrzu Ortografii, padam na kolana przed Twą wiedzą - wybaczysz mi?????
rzygac mi się chce jak czytam takie madrosci, a co do zdania mam prawo - chujnia jak mało co![]()
![]()
coz, skutki uboczne demokracji, ze byle gnojek ma takie same prawo glosu, jak ludzie kompetentni, ale z drugiej strony, kazdy ma prawo cie zignorowac, znaffco
selbsmord napisał(a):nie zniże się do poziomu polityka amatora, który zjadł wszystkie rozumy, a przy okazji tworzy pedalską muzykę - szczerze to mam ochotę walnąc Ci teraz różne inwektywy ale szkoda mojego cennego czasu na takie ścierwo jak Ty..........................